Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

UYSAL, BAŞARILI SPORCULARI AĞIRLADI

UYSAL, BAÅžARILI SPORCULARI AÄžIRLADI

MuÄŸla’da düzenlenen Boks Åžampiyonası’nda Türkiye 3.olan EreÄŸli Belediyesporlu Boksör Mert UludaÄŸ ve 3 ayrı kategoride Milli Takım kampına davet edilen EreÄŸli Belediyespor Bayan Futbol Takımının 8 oyuncusu ile birlikte Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’ı ziyaret etti.

22-29 AÄŸustos tarihleri arasında MuÄŸla’da yapılan Ãœst Minikler Türkiye Boks Åžampiyonasında, 72 kiloda Türkiye 3.sü olan Kdz. EreÄŸli Belediyespor’lu boksör Mert UludaÄŸ, Antrenörleri Cemal Güven ve Bülent Yılmaz ile birlikte Kdz. EreÄŸli Belediye ve Kulüp BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’ı ziyaret etti.

Ayrıca, 05- 21 Eylül tarihleri arasında gerçekleÅŸecek U-15,U-17 ve U-19 Bayan Milli Takım kamplarına davet edilen EreÄŸli Belediyespor’lu oyuncular, Ä°rem Yılmaz, Damla Yüksel, Ece TürkoÄŸlu, Rabia Civan, Derya Arhan, Ceren Akkaya, Zeynep Evsanur Koyun, Damla Bozyel’de kamp öncesi Antrenörleri Necat Bakan ile birlikte Uysal’ı ziyaret etti.

Kulüp 2. BaÅŸkanı Ayhan Atay, Sayman Deniz Koca ve Salon Sporlarından Sorumlu Yönetim Kurulu Ãœyesi Hüseyin AÄŸlar’ın da bulunduÄŸu ziyarette konuÅŸan BaÅŸkan Uysal, “Gerek Türkiye Åžampiyonası’nda Türkiye 3.sü olan boksörümüz Mert’i, gerekse Milli Takım kampına katılarak kulübümüzü temsil esecek bayan futbol takımımızın oyuncularını kutluyorum.”dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo