14 o C Kdz. Ereğli

UYSAL AÇIKLADI: HEDEF MAVİ BAYRAK

Gündem 6 yıl 10 ay 16 gün 21 saat önce 1204

Haberi Paylaşın

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Ereğli-Alaplı karayolundaki Belediye Plaj Tesisleri’nin, yeni yatırımlarla hizmete girdiğini bildirdi.
Uysal, Ereğli Belediye Basın Bürosu’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, yeni dönem faaliyete başlayan tesiste, güvenlik önlemlerinin arttırıldığını belirtti.
Tesise, halk güvenliği için 9 gözetleme kulesi kurularak, 15 cankurtaran görevlendirildiğini ve 2 deniz aracı alındığını ifade eden Uysal, “hedefimiz mavi bayrak. Her şeyin en güzeline layık Karadeniz Ereğli’ye yakışan, bölge insanımızın da faydalanabileceği belediye halk plajımızda, kazasız belasız bir sezon diliyorum” dedi.

ÖNCEKİ YIL 3 KİŞİ BOĞULDU
Geçen sezon 3 vatandaşın boğulduğu, 100 kişinin ise boğulma tehlikesi atlattığını kaydeden Uysam, şöyle dedi:
“Belediye plajımızı, yaptığımız yeni yatırımlarla halkımızın hizmetine açtık. Bu yıl güvenliği daha üst düzeyde tutarak 9 gözetleme kulesi kurup 15 cankurtaran görevlendirdik. Ayrıca 2 jet-ski (deniz motoru) alarak denizden de güvenliği artırdık. 1,5 kilometrelik denize girilebilir alanda halkımızın ihtiyaç duyacağı yeni satış noktaları oluşturduk. Tesislerimizdeki kabinlerin bakım ve boyaları yapıldı. Duş alma yeri düzenlendi, çiçeklendirme ve çevre düzenlemesi yapıldı. Kumsalı temizleyip, şezlong ve piknik masalarını koyduk. Denize yakın alandaki metal ferforjeleri yeniledik. Hedefimiz mavi bayrak. Her şeyin en güzeline layık Ereğli’ye yakışan, bölge insanımızın da faydalanabileceği belediye halk plajımızda, kazasız belasız bir sezon diliyorum.”

UYSAL, UYARDI!
Uysal, vatandaşların görevlendirilen cankurtaranların talimatlarına mutlaka uymalarını da isteyerek, açıklamasını şu sözlerle sürdürdü:
“Kulelerde bayraklar olacak. Kırmızı bayrak olduğu zaman denize girmemelerini ve görevli cankurtaranların talimatlarını dinleyerek hareket etmelerini istiyoruz.”

EN ÇOK OKUNAN

1 gün 21 saat 56 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 23 saat 8 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 17 saat 13 dakika önce GÖKHAN DEMİRTAŞ HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
3 gün 14 saat 26 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
2 gün 16 saat 47 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
1 gün 11 saat 2 dakika önce EREĞLİ'DE FECİ KAZA ; AĞIR YARALI !
2 gün 19 saat 9 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
4 gün 20 saat 16 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !
1 gün 15 saat 18 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
6 gün 8 saat 20 dakika önce AYDIN BATTAL EREĞLİ FM'İN KONUĞU OLDU !