Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

UYSAL AÇIKLADI: HEDEF MAVİ BAYRAK

UYSAL AÇIKLADI: HEDEF MAVİ BAYRAK

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Ereğli-Alaplı karayolundaki Belediye Plaj Tesisleri’nin, yeni yatırımlarla hizmete girdiğini bildirdi.
Uysal, Ereğli Belediye Basın Bürosu’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, yeni dönem faaliyete başlayan tesiste, güvenlik önlemlerinin arttırıldığını belirtti.
Tesise, halk güvenliği için 9 gözetleme kulesi kurularak, 15 cankurtaran görevlendirildiğini ve 2 deniz aracı alındığını ifade eden Uysal, “hedefimiz mavi bayrak. Her şeyin en güzeline layık Karadeniz Ereğli’ye yakışan, bölge insanımızın da faydalanabileceği belediye halk plajımızda, kazasız belasız bir sezon diliyorum” dedi.

ÖNCEKİ YIL 3 KİŞİ BOĞULDU
Geçen sezon 3 vatandaşın boğulduğu, 100 kişinin ise boğulma tehlikesi atlattığını kaydeden Uysam, şöyle dedi:
“Belediye plajımızı, yaptığımız yeni yatırımlarla halkımızın hizmetine açtık. Bu yıl güvenliği daha üst düzeyde tutarak 9 gözetleme kulesi kurup 15 cankurtaran görevlendirdik. Ayrıca 2 jet-ski (deniz motoru) alarak denizden de güvenliği artırdık. 1,5 kilometrelik denize girilebilir alanda halkımızın ihtiyaç duyacağı yeni satış noktaları oluşturduk. Tesislerimizdeki kabinlerin bakım ve boyaları yapıldı. Duş alma yeri düzenlendi, çiçeklendirme ve çevre düzenlemesi yapıldı. Kumsalı temizleyip, şezlong ve piknik masalarını koyduk. Denize yakın alandaki metal ferforjeleri yeniledik. Hedefimiz mavi bayrak. Her şeyin en güzeline layık Ereğli’ye yakışan, bölge insanımızın da faydalanabileceği belediye halk plajımızda, kazasız belasız bir sezon diliyorum.”

UYSAL, UYARDI!
Uysal, vatandaşların görevlendirilen cankurtaranların talimatlarına mutlaka uymalarını da isteyerek, açıklamasını şu sözlerle sürdürdü:
“Kulelerde bayraklar olacak. Kırmızı bayrak olduğu zaman denize girmemelerini ve görevli cankurtaranların talimatlarını dinleyerek hareket etmelerini istiyoruz.”

 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo