Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

AKDEMİR’DEN UTKU KOLEJİ’NE ZİYARET

AKDEMÄ°R’DEN UTKU KOLEJÄ°’NE ZÄ°YARET

- Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Utku Koleji Eğitim Kurumlarını ziyaret etti.


 

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Utku Koleji Eğitim Kurumlarını ziyaret etti.

8 Haziran PerÅŸembe günü akÅŸam saatlerinde gerçekleÅŸtirilen ziyarette, Akdemir’i okul giriÅŸinde Utku Koleji Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Ali Çataklı, Kurum Müdürü Hülya Çataklı ve Yöneticiler karşıladı.

Ali Çataklı’nın Öğretmen Okulundan dönem ve sınıf arkadaşı olan BaÅŸkan Akdemir, ziyaretinde Çataklı ile yıllar sonra tekrar aynı koridorları ve sırayı paylaşıp anıları tazeleyerek sohbet ettiler.

Ziyaret sırasında Utku EÄŸitim Kurumlarını ve Orçun Çataklı sosyal tesislerini detaylı bir ÅŸekilde gezen ve yapılan yatırımlar ile kullanılan eÄŸitim-öğretim yöntemlerini bir eÄŸitimci olarak çok beÄŸendiÄŸini ifade eden Akdemir, “Tüm Utku ekibini samimiyetle kutluyorum. Bölgemiz adına gurur duydum. EÄŸitim öğretim camiasına ve sosyokültürel ortama kazandırdığınız bu çaÄŸdaÅŸ donanımlı tesislerde, Atatürk ilke ve inkılaplarına baÄŸlı, inançlı nesiller yetiÅŸtirmek üzere verdiÄŸiniz mücadeleyi selamlıyor ve tebrik ediyorum. Ayrıca bugünlerde karne heyecanı yaÅŸayan tüm velilerinizi ve yavrularımızı kutluyor iyi tatiller diliyorum” dedi.

Çataklı ’da ziyaretten duyduÄŸu memnuniyeti dile getirdi ve Utku Koleji Yönetim Kurulu ve tüm personeli adına teÅŸekkürlerini sundu.   

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük8
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo