Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Uyarı zabıtada geldi!!!

Uyarı zabıtada geldi!!!

Esnaf ceza yememeleri için uyarılıyor


Karadeniz EreÄŸli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nce yapılan uyarıda, ticari amaçla kullanılan ölçü ve tartı aletlerinin periyodik muayenelerinin yaptırılmasın zorunlu olduÄŸunu bildirdi.
Belediye Basın Bürosu’ndan yapılan yazılı açıklamada, 28 Åžubat 2019 tarihine kadar ticari amaçlarla kullanılan ölçü ve tartı aletlerinin periyodik muayenelerinin yaptırılması konusunda vatandaÅŸları bilgilendirmek için duyuruda bulunuldu.
Ticari amaçla kullanılan ölçü ve tartı aletlerinin periyodik muayenelerinin iki yılda bir yaptırılmasının zorunlu kılındığı, 2017 yılını kapsayan aletlerin ise damga süresinin dolduğunu belirtildi. Periyodik muayenelerin 28 Şubat 2019 tarihine kadar Zabıta Müdürlüğü Kapalı Pazaryeri Zabıta Biriminde yapılacağı da hatırlatılarak şöyle denildi:
“Damgası kopmuÅŸ, bozulmuÅŸ, damga süresi dolmuÅŸ ölçü aletini kullanan kiÅŸiye, 2 bin 600 lira idari para cezası verilir. Ayrıca bu ölçü aletlerine el konularak mülkiyetinin kamuya geçirilmesine karar verilir. Ayarı doÄŸru olmayan ölçü aletlerini kullanan kiÅŸiye 320 lira idari para cezası verilir. Ayrıca bu ölçü aletlerine el konularak mülkiyetinin kamuya geçirilmesine karar verilir. VatandaÅŸlarımızın maÄŸdur olmaması için 28 Åžubat 2019 tarihine kadar beyannameleri vermesi önemle duyurulur."

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın1
gülücük0
hayran0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo