14 o C Kdz. Ereğli

UTKU KOLEJİ’NDEN MOTİVASYON YEMEĞİ!.

Gündem 8 yıl 3 gün 13 saat 55 dakika önce 1951

Haberi Paylaşın

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde, Utku Koleji Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çataklı, “Başarılarımız bölgemizde ve ülkemizde ön sıralarda hep marka olmuştur. Utku Koleji artık bir markadır, bunu kimse bozamaz” dedi.


Çataklı, Kavaklık Mahallesi Şehit Er Metin Çevik Sokak’taki Kolej kampüsünde düzenlenen ’Birlik-Beraberlik Toplantısı”nda yaptığı konuşmada, kolej bünyesindeki okullarda yeni dönem kayıtlarına başladıklarını söyledi.
Utku’nun ’bir öğretmenler kuruluşu’ olduğunu hatırlatan ve büyük başarılara imza attığını savunan Çataklı, zaman zaman duygulu anlar yaşayarak ağlamaklı olduğu konuşmasında şöyle dedi:

AĞLAMAKLI OLDU, KONUŞAMADI
“İnsan önce kendisini sevmesi lazım, Eğer kendisini sevmiyorsa inanın bir santimetre ileriye gidemez. Onun için Utku Koleji’nin bu başarısının temelinde sevgi, saygı ve aile bütünlüğü vardır. Bunun için bütün arkadaşlarımı kutluyorum. Başarılarımız bölgemizde ve ülkemizde ön sıralarda hep marka olmuştur. Utku Koleji artık bir markadır, bunu kimse bozamaz. Çünkü biz buraya para gücüyle değil, hep birlikte tırnaklarımızla, emeğimizle ve inancımızla geldik. Çeşitli sınıflarımızdan toplam 6 öğrencimiz TEOG’da Türkiye birincisi oldular. Bütün öğretmen arkadaşlarımı kutluyorum. Lisedeki öğrencilerimizin başarısında emeği geçen öğretmenlerimizi ayakta alkışlıyorum. Yine bu yıl ilk kez katıldıkları müzik yarışmasında 4. Olan öğrencilerimizi kutluyor ve alkışlıyorum. Kiralık bir bodrum katından buralara kadar geldik. Bugün Türkiye’deki sıralamada 64. sıraya girdik.”

UTKU KREŞİ AÇILIYOR
Çataklı, Lise, ortaokul, ilk okul ve ana okulu eğitimi verdikleri kolej bünyesinde bir de kreş açtıklarını belirterek, “aynı zamanda ilçedeki özel okullar bünyesinde ilk olarak kreş açacağız. Bu kreşimizde yaz aylarında da hizmet verilecek.
Velilerimize, Ereğli, Alaplı halkına ve bir türlü ulaşamadığımız çok yakınımızdaki Akçakoca’daki velilerimize buradan sesleniyorum; yeni dönem kayıtlarımız başlamıştır. Huzur içinde onlar bize geleceğini teslim ediyorlar, inanıyorlar, güveniyorlar. Biz de bu güvenci hiçbir zaman sarsmayacağına sizlerin adına onlara gönülden söz veriyorum. Yeni ufuklara, yeni başarılara birlikte gidiyoruz.”
Çataklı, çalışmalarında büyük katkı gördüğünü dile getirerek teşekkür ettiği basın mensupları ile konuşmasının ardından bir süre sohbette bulundu.

Utku Koleji Eğitim Kurumları Müdürü Hülya Çataklı, okul müdürleri, öğretmenler ve kurum çalışanlarının katıldığı etkinlikte, birlikte yemek yenildi.

Gündem

ACI HABER

EN ÇOK OKUNAN

4 gün 6 saat 14 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
5 gün 14 saat 42 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
4 gün 8 saat 50 dakika önce ACI HABER
6 gün 4 saat 20 dakika önce 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
4 gün 5 saat 45 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
4 gün 9 saat 20 dakika önce HANGİ SANATÇILAR GELİYOR ?
4 gün 17 saat 33 dakika önce AYRINTILAR BELLİ OLDU!
7 gün 5 saat 28 dakika önce TIR BARİYERLERE ÇARPTI !