Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

UTKU KOLEJİ’NDEN MOTİVASYON YEMEĞİ!.

UTKU KOLEJÄ°’NDEN MOTÄ°VASYON YEMEĞİ!.

Zonguldak’ın EreÄŸli Ä°lçesi’nde, Utku Koleji EÄŸitim Kurumları Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Ali Çataklı, “BaÅŸarılarımız bölgemizde ve ülkemizde ön sıralarda hep marka olmuÅŸtur. Utku Koleji artık bir markadır, bunu kimse bozamaz” dedi.


Çataklı, Kavaklık Mahallesi Åžehit Er Metin Çevik Sokak’taki Kolej kampüsünde düzenlenen ’Birlik-Beraberlik Toplantısı”nda yaptığı konuÅŸmada, kolej bünyesindeki okullarda yeni dönem kayıtlarına baÅŸladıklarını söyledi.
Utku’nun ’bir öğretmenler kuruluÅŸu’ olduÄŸunu hatırlatan ve büyük baÅŸarılara imza attığını savunan Çataklı, zaman zaman duygulu anlar yaÅŸayarak aÄŸlamaklı olduÄŸu konuÅŸmasında şöyle dedi:

AÄžLAMAKLI OLDU, KONUÅžAMADI
“Ä°nsan önce kendisini sevmesi lazım, EÄŸer kendisini sevmiyorsa inanın bir santimetre ileriye gidemez. Onun için Utku Koleji’nin bu baÅŸarısının temelinde sevgi, saygı ve aile bütünlüğü vardır. Bunun için bütün arkadaÅŸlarımı kutluyorum. BaÅŸarılarımız bölgemizde ve ülkemizde ön sıralarda hep marka olmuÅŸtur. Utku Koleji artık bir markadır, bunu kimse bozamaz. Çünkü biz buraya para gücüyle deÄŸil, hep birlikte tırnaklarımızla, emeÄŸimizle ve inancımızla geldik. ÇeÅŸitli sınıflarımızdan toplam 6 öğrencimiz TEOG’da Türkiye birincisi oldular. Bütün öğretmen arkadaÅŸlarımı kutluyorum. Lisedeki öğrencilerimizin baÅŸarısında emeÄŸi geçen öğretmenlerimizi ayakta alkışlıyorum. Yine bu yıl ilk kez katıldıkları müzik yarışmasında 4. Olan öğrencilerimizi kutluyor ve alkışlıyorum. Kiralık bir bodrum katından buralara kadar geldik. Bugün Türkiye’deki sıralamada 64. sıraya girdik.”

UTKU KREŞİ AÇILIYOR
Çataklı, Lise, ortaokul, ilk okul ve ana okulu eÄŸitimi verdikleri kolej bünyesinde bir de kreÅŸ açtıklarını belirterek, “aynı zamanda ilçedeki özel okullar bünyesinde ilk olarak kreÅŸ açacağız. Bu kreÅŸimizde yaz aylarında da hizmet verilecek.
Velilerimize, EreÄŸli, Alaplı halkına ve bir türlü ulaÅŸamadığımız çok yakınımızdaki Akçakoca’daki velilerimize buradan sesleniyorum; yeni dönem kayıtlarımız baÅŸlamıştır. Huzur içinde onlar bize geleceÄŸini teslim ediyorlar, inanıyorlar, güveniyorlar. Biz de bu güvenci hiçbir zaman sarsmayacağına sizlerin adına onlara gönülden söz veriyorum. Yeni ufuklara, yeni baÅŸarılara birlikte gidiyoruz.”
Çataklı, çalışmalarında büyük katkı gördüğünü dile getirerek teşekkür ettiği basın mensupları ile konuşmasının ardından bir süre sohbette bulundu.

Utku Koleji Eğitim Kurumları Müdürü Hülya Çataklı, okul müdürleri, öğretmenler ve kurum çalışanlarının katıldığı etkinlikte, birlikte yemek yenildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo