Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

’DESTEK KAMPANYASI’ BAŞLATILACAK

’DESTEK KAMPANYASI’ BAÅžLATILACAK

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta karşılaÅŸmaların tamamlanmasının ardından play-off oynamaya hak kazanan Zonguldak Kömürspor için Zonguldak ValiliÄŸi öncülüğünde, "destek kampanyası" baÅŸlatılacak. 

Zonguldak ValiliÄŸi’nde düzenlenen toplantıda konuÅŸan Vali Ali Kaban, Zonguldak Kömürspor’a destek olmak için bir araya geldiklerini belirtti.

Tire 1922 Spor maçının çok önemli olduğu vurgulayan Kaban, şöyle konuştu:

"Bu kadar yokluÄŸa raÄŸmen play-off’a kalınması çok büyük bir gayret anlamına geliyor. Ä°ki buçuk yıl içerisinde bir milyonun üzerinde bir yardımı deÄŸiÅŸik dönemlerde kulübümüze aktardık. Eren Enerji’den ÅŸampiyonluÄŸu göğüsleyip, 2. lige geçtiÄŸimiz anda oyuncularımıza ÅŸampiyonluk primi olarak 200 bin lira sözü aldım. Bundan sonra bir tek firmaya yüklenmemek adına iÅŸ adamlarımız, esnafımız bir kampanya havasında bir çalışma yapalım. Kulübümüzün sıkıntılarını giderecek tarzda bu çalışmayı baÅŸlatalım. 2. lige çıkmamız halinde bundan ilimiz istifade edecektir. Bu çalışmalar, oluÅŸacak hareketlilik ve spor yatırımlarının daha çok çekilebilmesi açısından bu büyük önem arz ediyor."

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo