Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

UTKU’DAN SEMİNER..

UTKU’DAN SEMİNER..

Özel Utku Anadolu Lisesi’nde, ’Veli-Öğrenci-Öğretmen Eğitim Semineri’ gerçekleştirildi.

Okulun, çok amaçlı toplantı salonunda gerçekleştirilen seminer öncesi saygı duruşunda bulunuldu, ardından İstiklal Marşı okundu.Özel Utku Anadolu Lisesi Müdürü olarak atanan Caner Özçep, yaptığı açılış konuşmasında, Utku Eğitim Kurumları’nın büyüyerek yoluna devam ettiğini söyledi.

2020 yılına kadar Türkiye’deki Anadolu liseleri arasında ilk 10’a girmeyi hedeflediklerini anlatan Özçep, “lisemiz sanattan spora, resimden müziğe kadar sosyal aktivitelere son derece önem veren bir yapı ile Utku Eğitim Kurumları bünyesinde yerini almıştır” dedi.
Konuşmasında velilere de seslenen Özçep, TEOG ve SBS, SYS gibi sınavlara hazırlanan öğrencilerinin hedeflerine Utku Eğitim Kurumları çatısı altında ulaşacaklarına inanmalarını istedi.
Ardından Seminere geçildi. Dört oturumdan oluşan seminer programına göre ilk önce Yrd. Doç. Dr. Perihan Tunç, "Hedeflerimizin Önündeki Engeller ve Başa Çıkma Yolları", ardından Yrd. Doç. Dr. Sema Öngören, "Sınav Yolunda Anne Baba Öğretmen Tutumları" konulu sunum gerçekleştirdi.
Daha sonra üçüncü oturumda Yrd. Doç. Dr. Barış Çiftçi, "Liderlik", son oturumda ise Yrd. Doç. Dr. Okan Miçooğulları "Ölçme Değerlendirme ve Hedefe Odaklanma" konularında sunumlarını gerçekleştirdiler. 

 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo