Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

İHH’dan Yetim Dayanışma Günleri

Ä°HH’dan Yetim Dayanışma Günleri

Ä°nsan Hak ve Hürriyetleri (Ä°HH) Ä°nsani Yardım Vakfı Zonguldak TemsilciliÄŸi ile Karaelmas Uluslararası Öğrenci BirliÄŸi iÅŸbirliÄŸinde Yetim Dayanışma Günleri etkinliÄŸi gerçekleÅŸtirildi. 

Ä°l Temsilcisi Ä°lyas Yazıcı, Merkez Spor Salonunda düzenlenen etkinlikte yaptığı konuÅŸmada, bu yıl etkinliklerinin kapsamını geniÅŸleterek Bülent Ecevit Ãœniversitesinde (BEÃœ) akademik eÄŸitim gören öğrencilerle buluÅŸtuklarını söyledi. 

Karaelmas Uluslararası Öğrenci BirliÄŸiyle etkinliÄŸi gerçekleÅŸtirdiklerini ifade eden Yazıcı, "Bu tür çalışmalar kardeÅŸliÄŸimizin yanı sıra Ä°slami sorumluluÄŸumuzun pekiÅŸtirilmesi açısından önemli. Ayrıca yine bu çalışmalar hayrın yayılması için tatlı vesilelerdir. Müslümanlar olarak ülkemizde ve dünyadaki bütün yetim çocuklara vesile olup onlara gücümüzün yettiÄŸi kadar sahip çıkmalıyız." diye konuÅŸtu. 

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk ÇaturoÄŸlu da Türkiye’nin her zaman yetimlere sahip çıktığını vurgulayarak, "Ãœlkemiz ÅŸu anda dünyada insani yardımlar anlamında ilk sıralardadır. Nerede bir yetim varsa Türkiye onlara her zaman kucak açacaktır." dedi. 

Etkinlikte, BEÃœ’de öğrenim gören yabancı uyruklu öğrenciler, ülkelerinin danslarını sergiledi. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo