Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÜNLÜLERİN “CORCİ’Sİ” EREĞLİ’YE GELDİ

ÜNLÜLERİN “CORCİ’Sİ” EREĞLİ’YE GELDİ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine gelen ‘ünlülerin makyajcısı’ olarak ta bilinen Corci Make Up Makyaj Uzmanı Yavuz Birsel, bayan kuaförlerine yönelik gerçekleştirilen seminerde güzellik sırları verdi.


Karadeniz Ereğli Berberler ve Kuaförler Odası Başkan Yardımcısı Okan Şimşek, Ereğli FM’e açıklamasında,  İstanbul Anadolu Yakası Kuaförler Derneği Makyaj Eğitmeni dünyaca ünlü güzellik uzmanı Yavuz Birsel’i ilçeye davet ettiklerini söyledi.
Ereğli Öğretmenevinde düzenledikleri seminere Devrek, Bolu, Çaycuma gibi bölge merkezlerinde de katılım sağlandığını belirten Şimşek, şu ifadeleri kullandı:
“Ereğli kuaförler ve güzellik salonları için yapmış olduğumuz bu eğitimlerin daha kalıcı ve güzel olması için faaliyetlerimizin devamı gelecektir. Dün öğretmenevinde gerçekleştirilen etkinliğimize ilgi oldukça yüksekti. Ereğli ve Alaplı yanı sıra Devrek, Bolu, Çaycuma, Akçakoca, Düzce ve Zonguldak’tan gelen 120 katılımcı, gün boyunca süren semineri takip etti. Seminerde gece makyajı, gündüz makyajı, gelin makyajı ve porselen makyaj gibi bazı güzelleştirme unsurları, uygulamalı olarak katılımcılara gösterildi.”  

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo