Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Uçuruma düşen çocuk işçi AFAD ekipleri kurtarıldı

Uçuruma düşen çocuk işçi AFAD ekipleri kurtarıldı

Oğlunu sağlıklı gören Iraklı baba, gözyaşlarını tutamadı...


Düzce’de fındık toplarken yuvarlanarak uçuruma düşen Irak uyruklu fındık işçisi çocuk, AFAD ekipleri tarafından kurtarıldı. OÄŸlunun saÄŸlıklı bir ÅŸekilde çıkartıldığını gören baba ise gözyaÅŸlarını tutamadı. 
Olay Düzce Merkez’e baÄŸlı Fındıklıaksu köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, ormanlık alandaki fındık bahçesinde fındık toplayan Irak uyruklu Abdullah Hamid (17) dengesini kaybederek yamaçta bulunan fındık bahçesinde yuvarlanmaya baÅŸladı. Hiç bir yere tutunamayan Hamid, ormanlık alana düştü. ÇocuÄŸunun düştüğünü gören baba Ä°mmad Hamid (43) ise durumu hemen güvenlik ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen Düzce 112 Acil SaÄŸlık ekipleri, AFAD ve jandarma ekipleri ormanlık alana düşen çocuÄŸu aramaya baÅŸladılar. 
Yapılan aramalar sonucunda Abdullah Hamid, ekipler tarafından ormanlık alan içerisinde bulunarak güvenli bölgeye çıkarıldı. Ekipler tarafından bulunduÄŸu ormanlık alandan açıklığa çıkartılan oÄŸlunu gören baba ise kurtarma ekiplerine teÅŸekkür ederek göz yaÅŸlarına hakim olamadı. Ambulansta saÄŸlık kontrolünden geçirilen Abdullah Hamid daha sonra Merkez Ä°lçe Jandarma Komutanlığı’na götürüldü. 
Fındıklıaksu Köyü Muhtarı Zekeriya Beyaz, “Mevsimlik işçilerden birisi ormanda gezerken uçurumun kenarından inememiÅŸ. Ä°nemediÄŸi için 112 Acil Servisi aramış. Ormanın içinde bir yerde ama nerede olduÄŸuna bakıyorlar. Muhtemelen ya geri çıktı ya diÄŸer tarafa indi ama nerede olduÄŸunu bilmiyoruz. Muhtemelen bir yerden çıkacak. Åžu an ormanın içinde bir yerde” dedi. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın1
gülücük0
hayran0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo