Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Türkiye şampiyonu kızlara davullu zurnalı karşılama

Türkiye şampiyonu kızlara davullu zurnalı karşılama

- Türkiye şampiyonu kızlara davullu zurnalı karşılama


EreÄŸli’de üst üste ikinci kez Türkiye ÅŸampiyonu olan Karadeniz EreÄŸli Merkez Anadolu Lisesi Kız Futbol takımı, ülkemizi dünya ÅŸampiyonasında temsil etmeye hak kazandı.

Türkiye ÅŸampiyonası dönüşü kız futbol takımı antrenör ve oyuncularına EreÄŸli Merkez Anadolu Lisesi bahçesinde davullu zurnalı karşılama yapıldı. 
Karşılamaya EreÄŸli ilçe Milli EÄŸitim Müdürü Numan Korkmaz, EreÄŸli Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Serkan KeleÅŸ, Okul Müdürü Salih Çeliksoydan, ÅŸube müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Karadeniz EreÄŸli Ä°lçe Milli EÄŸitim Müdür Numan Korkmaz Türkiye ÅŸampiyonu olan sporcuları tek tek tebrik ederek, antrenörlerine çiçek takdim etti. 
Dünya ÅŸampiyonasına katılacak olan öğrencilerin derece ile döneceklerine inandığını belirten EreÄŸli Ä°lçe Milli EÄŸitim Müdürü Numan Korkmaz sporculara baÅŸarılar diledi. Korkmaz, “Bu kadro ikinci kez ilçemize Türkiye Åžampiyonasını getirdi. Ben dünya ÅŸampiyonasında da derece ile döneceÄŸinize inanıyorum. Öncelikle sizi tebrik ediyorum, sizlerle ne kadar iftihar etsek az, akademik anlamda olduÄŸu kadar kültürel ve sosyal anlamda da ilçemizdeki baÅŸarıyla bizi temsil ettiÄŸiniz için tekrar teÅŸekkür ediyor ve baÅŸarılarınızın devamını diliyorum” dedi.
Hayallerini gerçekleştireceklerini belirten Takım Kaptanı Rabia Civan Dünya şampiyonasına çok çalışacaklarını söyledi. Civan konuşmasın da şu ifadelere yer verdi:
"Ä°ki defa ülkemizi temsil etmeye hak kazandık, o yüzden hayalimizi de gerçekleÅŸtireceÄŸiz, üç adam melekleri olarak, umarım bundan sonrası bizim için çok daha güzel olur. Bir maç kaybettik, aslında çok iyiydik ama Allah’ın takdiri olmayınca olmuyor. Maçın genelinde biz oynadık zaten, atak yaparken bir anda yakalandık, beklenmedik bir toptu. Onlar bile yendiklerine ÅŸaşırdılar. Bizim için sorun deÄŸildi o kayıp, döndürebileceÄŸimizi biliyorduk. Mayıs’ta gerçekleÅŸecek dünya ÅŸampiyonasında her zaman olduÄŸu gibi, Türk’ün gücü vardır. O yüzden kendimizden bir şüphemiz yok, çok daha güzel çalışacağız ve oradan da güzel bir sonuçla döneceÄŸiz."
Kız futbol takımı antrenörü Erkan Kılıçarslan ise dünya ÅŸampiyonasına giden ilk takım olacaklarını vurguladı. Kılıçarslan konuÅŸmasında, "Ä°ki sene peÅŸ peÅŸe Türkiye Åžampiyonu olmak nasip oldu, bir de Avrupa, dünya ÅŸampiyonasına giden ilk takım olacağız. Bu sene çok daha zor oldu ama yeniden Türkiye Åžampiyonu olduk. Destek olanlar çoktu, kalkıp KırÅŸehir’e maça gelen insanlara da ayrı ayrı teÅŸekkür ederiz. Bu bizim deÄŸil, okulumuzun baÅŸarısı, okulumuzun her bir ferdinin baÅŸarısı, müdürüne, öğretmenine, öğrencisine kadar hepsinin ayağına saÄŸlık. Velilerimize ve bizi buraya gelerek onurlandıran Ä°lçe Milli EÄŸitim Müdürümüze, Gençlik Spor Ä°lçe Müdürlerimize ve ÅŸube müdürlerimize çok teÅŸekkür ediyorum. Allah nasip ederde orada derece yaparak, ülkemizi en güzel ÅŸekilde temsil edip, Mayıs Ayını da bu baÅŸarıyla taçlandırmak istiyorum" ifadelerine yer verdi.
Konuşmaların ardından sporcular davul zurna eşliğinde oynayarak şampiyonluğu kutladılar.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo