Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI EREĞLİ’DE..

TÃœRKÄ°YE ÅžAMPÄ°YONASI EREÄžLÄ°’DE..

EreÄŸli  Belediye Meclisi Haziran Ayı Toplantısını yaptı. Uysal, Engelliler Haftası, ardından Bilim ÅŸenliÄŸi ve son olarak ta ’Osmanlı ÇileÄŸi’ temalı ÅŸenliÄŸi organizasyonlarının, yansımalarının olumlu olduÄŸunu belirtti. Yarın (PerÅŸembe), öğleden sonra BaÅŸkanlık Makamı’nda düzenlenecek basın toplantısı ile festival bütçesini kamuoyuna açıklayacağını ifade etti. Ayrıca Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Yönetim Kurulu’nun toplantısının EreÄŸli’de yapılacağını da  açıklayan Uysal,  12-14 Haziran’da da Türkiye Åžampiyonası Oturarak Voleybol Turnuvası’nın da Karadeniz EreÄŸli’de gerçekleÅŸtirileceÄŸini duyurdu. 

Meclis, EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’ın baÅŸkanlığında toplandı. Uysal, gündem maddelerinin görüşülmesi öncesi yaptığı gündem dışı konuÅŸmada, geride bırakılan Karadeniz EreÄŸli Osmanlı ÇileÄŸi Kültür ve Sanat ÅženliÄŸi organizasyonun baÅŸarılı geçtiÄŸini söyledi.

ŞENLİK BÜTÇESİNİ AÇIKLAYACAK

Uysal, Engelliler Haftası, ardından Bilim ÅŸenliÄŸi ve son olarak ta ’Osmanlı ÇileÄŸi’ temalı ÅŸenliÄŸi organizasyonlarının, yansımalarının olumlu olduÄŸunu belirtti. Yarın (PerÅŸembe), öğleden sonra BaÅŸkanlık Makamı’nda düzenlenecek basın toplantısı ile festival bütçesini kamuoyuna açıklayacağını da anlatan Uysal, yaÅŸandığı öne sürülen eksikliklerin ise sonraki ÅŸenliklerde giderileceÄŸini belirtti.

TÃœRKÄ°YE ÅžAMPÄ°YONASI, EREÄžLÄ°’DE YAPILACAK

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Yönetim Kurulu’nun toplantısının EreÄŸli’de yapılacağını açıklayan Uysal,  12-14 Haziran’da da Türkiye Åžampiyonası Oturarak Voleybol Turnuvası’nın da Karadeniz EreÄŸli’de gerçekleÅŸtirileceÄŸini duyurdu.  

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo