Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BELEDİYE ARAÇ PARKINI GÜÇLENDİRDİ.

BELEDİYE ARAÇ PARKINI GÜÇLENDİRDİ.

EreÄŸli  Belediyesi araç filosuna, 2. 936.200 bin lira harcanarak 29 hizmet aracı ve ekipmanı kattı.

EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, Ä°lçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binası karşısındaki otoparka konuÅŸlandırılan araçların incelenmesi sırasında yaptığı konuÅŸmada, alınan araçların ’insani deÄŸer’ taşıdığını belirtti, belediye personelinin ise zorlu hava ve iÅŸ koÅŸullarından etkilenmeyeceklerini söyledi.

Uysal, görüşmesi yapılan 5 hizmet aracının ise ilerleyen gülerde filoya dahil olacağını ifade ederek, halkın hizmetine kullanılacak olan yeni araçların Belediye’ye hayırlı olmasını diledi.

KARADENÄ°Z’Ä°N EN GÜÇLÃœ FÄ°LOSU Ä°DDÄ°ASI

Öte yandan Uysal, Ereğli Belediyesi Basın Bürosu aracılığı ile yaptığı yazılı açıklamada ise araçların, Belediye Meclis Toplantısı kararıyla, Devlet Malzeme Ofisi ve açık ihale usulü ile öz kaynaklarla borçlanmadan alındığını bildirdi.

Belediye araç filosunun, Karadeniz Bölgesi’nin en güçlüsü olduÄŸunu da öne süren Uysal, ÅŸunları kaydetti:

“Belediyemiz, araç sayısını bu alımlarla yüzde 48 arttırarak araç sayısını 54’ten 80’e, iÅŸ makinesi sayısını da 16’dan 20’ye çıkarmıştır.

Teslim alınan ve hizmete giren 25 araç ve iÅŸ makinesi için toplam 2 milyon 193 bin lira, DMO’dan iÅŸlemi tamamlanan ve önümüzdeki günlerde teslim alacağımız 4 araç ve iÅŸ makinesi içinde 743 bin 200 lira ödeme yapılmıştır. Yeni alınan toplam araç sayımız 29, bedeli ise 2 milyon 936 bin 200 liradır.

Belediyemiz bugün itibari ile Batı Karadeniz Bölgesi’nin en güçlü ve geniÅŸ araç filosuna ulaÅŸmıştır. Yeni araçlarımızla halkımıza en verimli, en hızlı ÅŸekilde iÅŸ gücünü en aza indirerek, hizmet vermeyi amaçlıyoruz.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo