Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI BAŞLADI

TÃœRKÄ°YE ÅžAMPÄ°YONASI BAÅžLADI

Karadeniz EreÄŸli Belediyesi’nin ev sahipliÄŸinde Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Oturarak Voleybol Türkiye Åžampiyonası öncesi teknik toplantı ve fikstür çekimi yapıldı. 8 takımın katılımıyla yapılacak ÅŸampiyonanın final maçı 14 Haziran 2015 Pazar günü saat 17.00’de oynanacak.

 

Karadeniz EreÄŸli’de yapılacak olan Oturarak Voleybol Türkiye Åžampiyonası baÅŸladı. Müsabakalar öncesi yapılan teknik toplantı ve fikstür çekimine, Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Oturarak Voleybol’dan Sorumlu AS BaÅŸkan Soner Yasak, Oturarak Voleybol Milli Takımlar Sorumlusu Yusuf Kenan Kök, Oturarak Voleybol Milli Takım Yardımcı Antrenörü Ä°brahim Aktay, Kdz. EreÄŸli Belediye Spor Kulübü’nü temsilen Belediye BaÅŸkan Yardımcısı Nazım ErdoÄŸan, Kulüp 2.BaÅŸkanı Ayhan Atay, Gençlik Hizmetleri Spor Ä°lçe Müdür Vekili Haydar Ãœzülmez, EreÄŸli Belediye Spor Oturarak Voleybol Takımı Antrenörü Ä°brahim Adem Çelik ve organizasyona belediye adına katılan Sosyal Yardım Ä°ÅŸleri Müdürü Namık Åžahin ile ÅŸampiyonaya katılan kulüplerin baÅŸkan ve temsilcileri katıldı.

 

YASAK’TAN EREÄžLÄ° BELEDÄ°YESÄ°’NE TEÅžEKKÃœR

 

Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Oturarak Voleybol’dan Sorumlu AS BaÅŸkan Soner Yasak, yaptığı konuÅŸmada böylesi bir organizasyona ev sahipliÄŸi yapmasından dolayı Kdz. EreÄŸli Belediyesi’ne teÅŸekkür etti. En büyük arzularının Oturarak Voleybol Ligi kurmak olduÄŸunu belirten Yasak, “EreÄŸli bunun için bir kıvılcım olacak. 2015-2016 sezonundan itibaren Oturarak Voleybol Ligi kurulacak ve inanıyorum ki zamanla çığ gibi büyüyeceÄŸiz” dedi.

 

NAZIM ERDOÄžAN, “ÇOK MUTLUYUZ”

 

Organizasyonun ev sahibi EreÄŸli Belediyesi adına konuÅŸan BaÅŸkan Yardımcısı Nazım ErdoÄŸan, 8 takımın katılımıyla yapılacak böylesi bir organizasyonun kendileri için büyük önem taşıdığını söyledi. Kulüp 2. BaÅŸkan Ayhan Atay’da tüm katılımcılara teÅŸekkür etti.

 

ÅžAMPÄ°YONAYA KATILAN TAKIMLAR

 

Erdemir Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak karşılaÅŸmalarda Karadeniz EreÄŸli Belediye Spor Oturarak Voleybol Takımı’nın yanı sıra Adana, Antalya, Konya, Diyarbakır, MuÅŸ, Ä°skenderun ve Samsun takımları mücadele edecek.

 

FİKSTÜR ÇEKİLDİ

 

Çekilen fikstür sonucunda 8 takım iki ayrı grupta mücadele edecek.

 

A GRUBU

 

Konya Engelliler Spor Kulübü,

 

İskenderun Engelliler Spor Kulübü,

 

Adana Umudun Işığı Engelliler Spor Kulübü

 

Samsun Ekpres Engelliler Spor Kulübü

 

B GRUBU

 

EreÄŸli Belediye Spor Oturarak Voleybol

 

Muş Bedensel Engelliler Spor Kulübü

 

Antalya Akdeniz Engelliler Spor Kulübü

 

Diyarbakır Ortopedik Engelliler Spor Kulübü

 

MAÇLAR BUGÜN BAŞLIYOR

 

Türkiye ÅŸampiyonasında günün ilk maçı, ÅŸampiyonanın tüm maçlarının oynanacağı Erdemir Kapalı Spor Salonu’nda 12 Haziran 2015 Cuma (Bugün) saat 14.00’te Konya ile Samsun takımları arasında oynanacak.

 

15.15’te açılış seremonisinin yapılacağı ÅŸampiyonada saat 15.30’da EreÄŸli Belediye Spor ile Antalya, 16.45’te Ä°skenderun ile Adana, günün son maçında ise saat 18.00’de MuÅŸ ile Diyarbakır takımları karşı karşıya gelecek.

 

Åžampiyonada Cumartesi günü 09.30 itibariyle baÅŸlayacak olan toplam 6 maç art arda oynanacak. Cumartesi günü EreÄŸli Belediye Spor’un MuÅŸ ile oynayacağı karşılaÅŸma saat 10:45’te baÅŸlayacak. Åžampiyona Pazar günü yapılacak olan yarı final ve final maçı ile sona erecek.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo