Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

GÖRKEMLİ LİSEYE GEÇİŞ TÖRENİ

GÖRKEMLİ LİSEYE GEÇİŞ TÖRENİ

TED Kdz. EreÄŸli Koleji 8. Sınıf öğrencilerinin liseye geçiÅŸ töreni, lise okul bahçesinde görkemli bir törenle gerçekleÅŸtirildi. Öğrencilerin tören alanına geliÅŸi sırasında izleyenler; coÅŸkuyu, onuru, mutluluÄŸu bir arada yaÅŸadılar. Etkinlik ile ilgili Ted Kdz. EreÄŸli Koleji Yönetiminin açıklaması ÅŸu ÅŸekilde:  

“7.sınıf öğrencimiz Elif ÃœSTÃœNDAÄž, Zeynep ÅžUÄžLE piyano dinletisiyle izleyenleri büyüledi. Mezuniyet törenimiz Türkçe öğretmenlerimiz C.Sahir AKÇAKOCA ve Ãœlkü KIRÇIL ATEÅž’ in açılış konuÅŸmalarıyla baÅŸladı. Okulumuzun Armoni Bandosu eÅŸliÄŸinde saygı duruÅŸu ve Ä°stiklal marşı gerçekleÅŸtirildi.

Ä°lköğretim okul müdürümüz Sayın Devrim KÖKTUÄž 8. sınıf öğrencilerimize, velilerimize ve öğretmenlerimize;8 yıllık süreç için teÅŸekkür etti. Öğrencilerimizi, hem akademik hem sosyal alanlarda gösterdikleri baÅŸarılardan dolayı hepsini kutladı. YaÅŸam boyu baÅŸarılar diledi. .  

TED Kdz. EreÄŸli Koleji Vakfı Ãœyesi Erol ÇİVÄ°CÄ°; TED Kolejinin bu onurlu gününde; liseye geçmenin TED’li olmanın farklılığını, hayatta bir adım önde olmanın onurunu, mutluluÄŸunu bizlerle paylaÅŸtı. SaygıdeÄŸer velilerimizin duygu ve düşüncelerine ortak oldu. BaÅŸarılı öğrencilerimize; hedeflerine ulaÅŸmada TED deÄŸerlerinin her zaman onlara ışık tutacağını söyledi. Lise hayatlarında öğrencilerimize baÅŸarılar diledi, onlara her zaman güvendiklerini belirtti. Öğretmenler adına konuÅŸmayı Program GeliÅŸtirme Ölçme DeÄŸerlendirme ve Türkçe öğretmenimiz C.Sahir AKÇAKOCA yaptı.

Öğrencilerimize lise ve hayat süreçlerinde nasıl bir yol haritası izlemeleri gerektiklerini anlattı. Öğrencilerimiz adına Beril CEBECİK; arkadaşları adına tüm TED ailesine teşekkür etti. Öğrencilerimiz konuşmasında tüm öğretmenlerimizin özelliklerini anlattı. Öğretmenlerin özelliklerini anlatma sırasında keyifli dakikalar yaşandı. Öğretmenleri tek tek çağırarak teşekkür etti. Öğrencimiz TED Kolejinin bir aile olduğunu unutmadı; TED çalışanlarına da 8 yıl için çok teşekkür etti. 8 yılın haklı gururu olan sertifikalarını ve plaketlerini; öğrencilerimize, TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Erol ÇİVİCİ, lise müdürümüz ve genel koordinatörümüz Abdurrahman TÜLÜCE, okul müdürümüz Sayın Devrim KÖKTUĞ verdiler. Öğrencilerimize sertifikaları ve plaketleri verilmeden önce kendilerini anlatan cümleler söylemesi; velilerimiz ve öğrencilerimiz tarafından neşeli anlar yaşanmasını sağladı.

Final bölümünde öğrencilerimiz kep atmanın TED’li ve liseli olmanın güzelliÄŸini; farklılığını yaÅŸadılar, yaÅŸattılar. Öğrencilerimizi kutlar, lise hayatlarında da baÅŸarılarının sürekli olmasını dileriz.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo