Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Türkiye Rafting Şampiyonası’na Doğru

Türkiye Rafting Åžampiyonası’na DoÄŸru

GeliÅŸmekte Olan Spor BranÅŸları Federasyonunun, 23-28 Mart’ta Giresun’un Çamoluk ilçesinde Kelkit Çayı’nda düzenleyeceÄŸi Türkiye Rafting Åžampiyonası’na 2 takımla katılacak Düzce Gençlikspor Rafting Takımı, ÅŸampiyonluÄŸu hedefliyor.


Organizasyonla ilgili AA muhabirine bilgi veren Düzce Rafting İl Temsilcisi Şerif Ali Karanfil, şampiyonanın kendileri açısından büyük önem taşıdığını söyledi.


Düzce’nin rafting sporunda önemli bir yere sahip olduÄŸunu vurgulayan Karanfil, "Melen Çayı rafting konusunda Türkiye’de marka haline geldi. Bu spor, kentte bu kadar ön plana çıkmışken biz de ÅŸampiyonalarda yer almak istedik" dedi.
Çoğunluğu rafting rehberi olan iki takım oluşturduklarını belirten Karanfil, şöyle konuştu:
"23-28 Mart’ta Giresun Çamoluk’ta yapılacak Türkiye Rafting Åžampiyonası’nda iki takımla yarışacağız. Yarışmalara damgamızı vurmak istiyoruz. Hedefimiz ÅŸampiyonluk. Ä°ki takımla birlikte ÅŸampiyonaya katılacağız. YetiÅŸtirebilirsek bir de bayan takımımızla yarışmaya katılmayı düşünüyoruz. 23 yaÅŸ altı ekibimiz de yetiÅŸkin ekibimiz de iyi durumda. Ekipteki arkadaÅŸların istikbalini etkileyecek bir ÅŸampiyona olacak. Åžampiyonada milli takıma seçilme ÅŸansları çok yüksek. Güzel bir ekimiz var. Åžampiyonaya da damgamızı vurmak istiyoruz."
Düzce Gençlikspor Rafting Takımı Antrenörü Birol Tepe ise yaklaşık bir aydır ÅŸampiyonaya hazırlandıklarını anlatarak, "23 yaÅŸ altı ve yetiÅŸkin olarak iki takımız var, on kiÅŸiyiz. R4 yarışına katılacağız. Biz Türkiye’nin en gözde çayı olan Melen Çayı’na sahibiz. Yine aynı ÅŸekilde Türkiye’de en gözde rafting takımı olacağız. Kesinlikle derece bekliyoruz. En azından 2-3 milli sporcu çıkaracağımıza inancımız tam.Bir aydan beri suyun içindeyiz. Kar yağışının altında bile antrenman yapıyoruz. Ä°nancımız tam, baÅŸaracağız" ifadelerini kullandı. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo