Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ’YE OLAN BORCUMUZU EN KISA SÜREDE ÖDEYECEĞİZ

EREĞLİ’YE OLAN BORCUMUZU EN KISA SÜREDE ÖDEYECEĞİZ

Karadeniz Ereğli Osmanlı Çileği Kültür ve Sanat Şenlikleri kapsamında gerçekleştirilmesi planlanan ancak meteorolojik şartların olumsuzluğu nedeniyle iptal edilen ’Türk Yıldızları Hava Gösterisi’nin yapılacağı alan iptal duyurusunun 2 saat önceden yapılmasına rağmen dolup taştı.

Gösteri alanına gelen Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, iptal kararına ilişkin Hava Pilot Kurmay Yarbay Şenol Çetin’den bilgi aldı. Daha sonra Hava Kontrolör Üsteğmen Selim Şensoy alanda bulunan halka şu sözlerle hitap etti: 

 

ÇEVRE TANIMA VE PROVA UÇUŞUMUZU YAPAMADIK

“Sevgili Karadeniz Ereğlililer; Biliyorsunuz ki uçuş ve sizlerin emniyeti bizim için her şeyden önemlidir. Sizlere bugün gösterimizi icra edebilmek için iki gün öncesinden İzmit/Topel meydanına intikal etmiştik. Ancak iki gün boyunca kalkış yaptığımız meydan ve gösteri merkezindeki meteorolojik şartların yönergemizde yazılı olan limitin altında olması nedeniyle çevre tanıma ve prova uçuşumuzu yapamadık.

 

DAHA GÜZEL BİR GÜNDE TEKRAR BULUŞMAK DİLEĞİYLE

Yine bu kurallar çerçevesinde çevre tanıma ve prova yapamadığımız bölgeye gösteri yapılamaması nedeniyle Ereğli gösterimizi iptal etmek zorunda kaldık.

Bizler var olduğumuz sürece sizler için uçmaya devam edeceğiz. En uygun zamanda daha güzel bir günde tekrar buluşmak dileğiyle”

 

EREĞLİ’YE BORCUMUZU EN KISA SÜREDE ÖDEYECEĞİZ

Karşılıklı hediye takdiminin gerçekleştiği toplanma alanında Yarbay Çetin, Başkan Uysal’a, “Benzer bir durumu Samsun’da yaşamıştık. Uçuşun gerçekleşmesi için elimizden geleni yaptık ama olmadı. Bunu borç hanemize yazdık. Ereğli’ye olan borcumuzu en kısa sürede ödeyeceğiz” dedi. 

EREĞLİ’YE OLAN BORCUMUZU EN KISA SÜREDE ÖDEYECEĞİZ

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo