Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

TTK, Karadon 8-10’nolu taşkömürü sahasını...

TTK, Karadon 8-10’nolu taşkömürü sahasını...

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Türkiye TaÅŸkömürü Kurumu, Karadon 8-10’nolu taÅŸkömürü sahası 15 yıllığına maden iÅŸletmeciliÄŸi yapabilecek gerçek ve tüzel kiÅŸiler içinden uygun teklif yapana iÅŸletmeye verilmesi için açık ihale ile ihaleye çıkacak. 
Hukuku TTK uhdesinde kalmak ÅŸartıyla 8-10’nolu taÅŸkömürü sahası 15 yıl süre ile maden iÅŸletmeciliÄŸi yapabilecek gerçek ve tüzel kiÅŸiler içinden uygun teklif yapana iÅŸletmeye verilmesi iÅŸi açık ihale usulü ile ihaleye çıkartıldı. 
Ä°hale ise 12 Haziran 2019 tarihinde saat 15.00 itibariyle baÅŸlayacak. Åžartname bedeli ise bin TL olarak belirtildi. Tüm üretim yılları için kömür üretimi taahhüt miktarı en az 50 bin ton/yıl olacak. Herhangi bir yıl için 50 bin tonun altına üretim taahhüdü veren isteklilerin teklifleri deÄŸerlendirme dışı bırakılacak. Ä°stekliler, rödövans payını 20 (yirmi) TL/ton’dan az olmamak üzere teklif edecekler. Bu miktarın altında verilecek teklifler deÄŸerlendirmeye alınmayacak. Teklif mektubunda, yıllar itibarıyla taahhüt üretim miktarları (ton), ihalede teklif edilen ton başına rödövans bedeli (TL/ton) ve 15 (onbeÅŸ) yıl için toplam üretim taahhüdü ile ton başına rödövans bedelinin çarpımı, yazı ve rakamla açık olarak yazılacak. Teklif ve ödemelerde geçerli para birimi Türk Lirası (TL) olacaktır. Bu ihalede alternatif teklif verilmeyecek. Alternatif teklif veren istekliler ihale dışı bırakılacak. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
hayran1
şaşkın1
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo