16 o C Kdz. Ereğli

TSO’DAN SERTİFİKA TÖRENİ!..

Gündem 8 yıl 4 ay 23 gün 1 saat 33 dakika önce 1339

Haberi Paylaşın

Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası tarafından , Batı Karadeniz Kalkıma Ajansı (BAKKA) işbirliğinde gerçekleştirilen “Üyelerimizin Dış Ticaret Yeteneklerinin Geliştirilmesi ve Dış Ticaret Faaliyetlerine Yeni Firmalar Kazandırılması” başlıklı proje kapsamında, 1 ay süren 48 saatlik İhracat Eğitimine Oda üyeleri tarafından büyük bir ilgi gösterildi ve Ekim ayı içerisinde eğitim tamamlandı.

Çarşamba günü TSO Oda Hizmet Binasında gerçekleştirilen sertifika töreni ile üyelerine sertifikaları takdim edildi. TSO Genel Sekreteri Gündüz ACAR ’ın açılış konuşması ile Eğitmen Dış Ticaret Uzmanı Sayın; Şefik Ergönül’ün konuşmasının ardından Dama Teknoloji Firması Yetkilisi Uğur ÖZKAN katılımcılar adına söz alarak kürsüye çıktı. TSO Yönetimine ve Eğitmen Şefik Ergönül’ e teşekkür ederek konuşmasına başlayan Uğur ÖZKAN, eğitimin son derece verimli geçtiğini ve Dış Ticaret konusunda çok önemli kazanımlar elde ettiklerini belirtti.

Kdz.Ereğli TSO Başkan Yardımcıları; Sertan YALÇIN ve Selçuk İNCEOĞLU ile Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet ÇİVİCİ’nin katıldığı sertifika töreninde, konuşmaların tamamlanmasını müteakip sertifika törenine geçildi. Eğitmen Sayın Şefik Ergönül ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından katılımcılara sertifikaları takdim edildi. Üyelerden gelecek talepler doğrultusunda bu eğitimleri devam etmesi konusunda varılan mutabakat çerçevesinde , çok yakın bir zamanda yeni bir proje de Eğitmen Sayın; Şefik Ergönül ile beraber olacakları müjdesi verildi.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

6 gün 3 saat 39 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 18 saat 51 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 1 saat 52 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 22 saat 56 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
6 gün 22 saat 30 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
5 gün 16 saat 45 dakika önce AĞIR YARALI !
4 gün 3 saat 13 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 21 saat 20 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
22 saat 19 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
3 gün 46 dakika önce KAZA ; 2 YARALI