Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

TRANSFER ÇALIŞMALARI BAŞLADI

TRANSFER ÇALIŞMALARI BAŞLADI

2015-2016 sezonunda BAL Ligi’nde mücadele edecek olan Kdz. EreÄŸli Belediyespor’da transfer görüşmeleri hız kazandı. Yeni sezon öncesi Antrenör Taner DemirbaÅŸ ile devam kararı alan yönetim DemirbaÅŸ’ın raporu doÄŸrultusunda iç transferde 7 oyuncuyla yeniden anlaşırken, dış transferde de 4 oyuncu ile prensip anlaÅŸmasına vardı.

BAL Ligi’nde yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına baÅŸlayan Kdz. EreÄŸli Belediyespor yönetimi, Antrenör Taner DemirbaÅŸ’ın raporu doÄŸrultusunda iç transferde 7 oyuncu ile yeniden anlaÅŸtı.

Yönetim geçen sezonda eflatun beyazlı formayı giyen kaptan Ä°brahim Arıkan, kaleciler Safa Sakıpcan ve Sayit’in yanı sıra OÄŸuz Yalçın, UÄŸur Aydın Tunca, Gökhan KuloÄŸlu ve Gökhan Hıdır ile yeniden anlaÅŸtı.

 DemirbaÅŸ’ın takımda kalmasını istediÄŸi Mahmut BektaÅŸ, Barış Bayar ve Cemre Demirhan ile de önümüzdeki günlerde görüşecek.

 

ÅžAMPÄ°YON TEKÄ°RDAÄž’DAN TRANSFER                                                                                                         

reÄŸli Belediyespor dış transferde ilk anlaÅŸmayı, geçen sezon mücadele ettiÄŸi 11.grupta ÅŸampiyon olan TekirdaÄŸspor’un orta saha oyuncusu Ergin Ersin ile yaptı.

27 yaşındaki oyuncu ile her konuda anlaÅŸan yönetim, prensip anlaÅŸmasına vardığı oyuncuya önümüzdeki günlerde resmi imzayı attıracak.                                                                                                                                                       

 

KDZ. EREÄžLÄ°’NÄ°N KALESÄ° EMÄ°N ELLERDE

Ereğli Belediyespor geçen sezonki kadroda yer alan genç kaleciler Safa Sakıpcan Erdal ve Sayit Kaymaz ile yeniden anlaşırken, dış transferde ikinci hamleyi de kaleye yönelik yaptı.

Yönetim, daha önce Düzce Beyköy forması da giyen son olarak da Gebze Sultanorhanspor’un kalesini koruyan Ä°lker Engin’i renklerine baÄŸladı.

Ereğli Belediyespor bu transferle kaleci transferini kapattı.

 

SAÄž VE SOL BEKE TRANSFER

Transfer çalışmalarını sürdüren EreÄŸli Belediyespor, geçen sezon10. Grup ÅŸampiyonluÄŸunu Düzcespor’a kaptıran Kütahyaspor’un saÄŸ beki Ä°lhan Aydın ile kesin olarak anlaÅŸtı.

EreÄŸli’ye gelerek yönetim ile masaya oturan Aydın, önümüzdeki günlerde resmi imzayı atacak.

Bu arada eflatun beyazlılar sol bek mevkiine de, Bursaspor alt yapısından yetiÅŸen, 21 yaşındaki Erhan ÅžimÅŸek’i transfer etti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo