Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BAŞKAN UYSAL, GENÇLİK MECLİSİ SEÇİMLERİNE KATILDI

BAŞKAN UYSAL, GENÇLİK MECLİSİ SEÇİMLERİNE KATILDI

Sabah saatlerinde Cumhuriyet Ortaokulu’nda “Çocuk Meclisi” seçimlerine katılan Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, gün içinde Mehmet Ali ve Kadri Yılmaz Anadolu Lisesi’nde gerçekleÅŸen  “Gençlik Meclisi” seçimlerine de katıldı.

 

Ä°lçe Milli EÄŸitim Müdürlüğü ile iÅŸbirliÄŸi ile belediye sınırları içindeki resmi ve özel tüm okulları temsilen seçimle belirlenecek Çocuk ve Gençlik Meclisleri okul temsilcilerinin seçimlerine Cumhuriyet Ortaokulu’nun ardından Mehmet Ali ve Kadri Yılmaz Anadolu Lisesi’nde devam edildi.

BaÅŸkan Uysal’ın yanı sıra Belediye BaÅŸkan Yardımcısı Alptekin Dursun, Belediye Meclis Ãœyeleri, Ä°lçe Milli EÄŸitim Müdür Vekili Hamza EryiÄŸit, daire müdürleri, öğretmen ve öğrencilerin katıldığı seçimler öncesi saygı duruÅŸunda bulunulup Ä°stiklal Marşı okundu.

KAZANAN SÄ°ZLERSÄ°NÄ°Z

Öğrenci temsilci adaylarının tek tek kürsüye çıkarak vaatlerini anlattığı konuÅŸmalarının ardından sözlerine “Böylesine güzel genç bir nesil yetiÅŸtiren öğretmenlerimize ÅŸahsım, ilçem ve ülkem adına teÅŸekkür ediyorum. “ diyerek baÅŸlayan BaÅŸkan Uysal, “Adaylarımız bazı sözler verdi. Onların verdikleri her söz, benim sözümdür. ArkadaÅŸlarımızın hepsi kazanandır, bu seçimin kaybedeni yok.”dedi.

2 TEMSİLCİ SEÇİMLE BELİRLENDİ

Okul öğrencileri Ece Kunt, Eylül Ä°slam, B. Ayberk Özen, Berat Uzun ve Gamze Okut’un yarıştığı seçimler sonucunda, Berat Uzun ve Gamze Okut,  EreÄŸli Belediyesi Gençlik Meclisi’nde Mehmet Ali ve Kadri Yılmaz Anadolu Lisesini temsil edecek öğrenciler oldu.

Ä°LK TOPLANTI KASIM AYINDA YAPILACAK

Tüm okullarda yapılacak ve sonucunda ortaokullardan 1, liselerden 2 öğrenci temsilcisinin belirleneceÄŸi seçimlerin ardından Kasım ayı içinde yapılacak ilk toplantı ile yeni dönemin Çocuk ve Gençlik Meclisi BaÅŸkanları ve yöneticileri belirlenecek. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo