Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Trafik sorununa dubalı çözüm!

Trafik sorununa dubalı çözüm!

Alaplı`da trafik sorununa dubalı çözüm


Alaplı Belediyesi, ilçe içi ulaşımda düzeni sağlamak ve yaya yolu işgallerini önlemek amacıyla araçların yoğun olarak geçtiği yola fosforlu dubalar yerleştirdi.
Edinilen bilgiye göre, hem araç hem de yaya trafiğini rahatlatmayı hedefleyen belediye, yapılan çalışmalar neticesine Alaplı Karşıyaka Mahallesi'nde bulunan ve araç trafiğini tehlikeye düşüren alanda, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince fosforlu duba yerleştirme çalışması yapıldı.
Geceleri bu yolu kullanan araçların daha dikkatli bir ÅŸekilde seyir halinde olmalarını saÄŸlayacak olan çalışma için Alaplı Belediye BaÅŸkanı Nuri Tekin'e teÅŸekkür eden Karşıyaka sakinleri “yol üzerinde özellikle gündüzleri araç trafiÄŸi yoÄŸun olduÄŸu için sürücüler tehlikeli bölgeyi fark edemiyordu. Bu da kazalara sebep oluyordu. Pratik ama güzel bir çözüm ile Belediye ekipleri bu sorunu ortadan kaldırmış oldu” dedi.
Yapılan çalışmalarda özellikle en işlek cadde üzerinde sürücülerin bundan sonra daha dikkatli bir şekilde sokaktan geçeceğini dile getiren Başkan Tekin ise bu tip çalışmaların devam edeceğini kaydetti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
şaşkın1
kızgın1
hayran0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo