Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

YILMAZ EREĞLİ FM'DE KONUŞTU

YILMAZ EREÄžLÄ° FM'DE KONUÅžTU

Yılmaz, Demirtaş`ı topa tuttu..


Ak Parti Gülüç Belde BaÅŸkanı Ä°smail Yılmaz, EreÄŸli FM’in canlı yayın konuÄŸu oldu.

EreÄŸli FM Yayın Müdürü Arzu Tekin’in yayın Moderatörlüğünü yaptığı, Haber Hayat Gazetesi Ä°mtiyaz Sahibi DoÄŸan Gönüllü’nün ise soruları ile konuk Gazeteci olarak katıldığı “Seçime DoÄŸru” programında konuÅŸan Yılmaz, “Gülüç’deki sisli hava ve kara bulutlar 31 Mart’ta ortadan kalkacak. Kerim Sönmez gibi  kaliteli bir isimle, Gülüç’de her kesimi kucaklayacak bir meclis listesi ile yola çıktık.” dedi.

Mevcut BaÅŸkan DemirtaÅŸ’ın 2019 ‘da “Ben CHP’de hizmet edemez duruma geldim, iktidar partisine geçmem lazım.” diyerek Ak Partiye geçtiÄŸini ve o güne kadar sadece üzerine çivi dahi çakamadığı kafeteryanın temelini attığını söyleyen Yılmaz, “ BaÅŸkanın ÅŸahsi ve hukuki bir meselesi vardı. Genel merkez yaÅŸanılan süreçte belediye baÅŸkanının Belediye BaÅŸkanlığı ve Ak Parti den istifasını istedi.  O da partiden etmek zorunda kaldı.” dedi.

Yılmaz sözlerini şöyle sürdürdü.

“Kimsenin iradesi kimsenin ipoteÄŸi altında deÄŸil. Siz milletin gönlüne giremediyseniz, yaptığınız yanlış iÅŸlerden dolayı bu millet size tepki gösteriyorsa, gittiÄŸiniz kapılardan kovuluyorsanız bir yerde hata yapmışsınızdır. Åžapkanızı önünüze koyup düşünmeniz gerekiyor. Köşeye sıkışan belediye baÅŸkanı medya üzerinden rakibine saldırıyor. Birileri için olabilir ama bizim için o koltukta oturmak için her ÅŸey mubah deÄŸil,  O koltuk kimsenin babasının malı deÄŸil. Karşıdaki rakibi düşman görmenin kimseye faydası olmaz.”

GÜLÜÇ HALKI BASKIYA TEHDİDE BOYUN EĞMEZ

Gülüç halkı kimsenin baskısına, tehdidine müsaade etmez. “ifadesini de kullanan Yılmaz ,  “Birileri biz burayı mafya ya teslim etmedik diyor, Oy devÅŸirmeye çalışıyor. gece yarıları tehdit ediyorlar insanı . Bu beni bir dönem birlikte çalıştığım belediye baÅŸkanının böyle ÅŸeylerin içine girmesi hoÅŸ deÄŸil, yakıştıramıyorum.  31 Mart akÅŸamı Gülüç’de kardeÅŸlik ortamı olacak.' ifadelerini kullandı.

YILMAZ EREÄžLÄ° FM'DE KONUÅžTU

Yılmaz, Demirtaş`ı topa tuttu..

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran2
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo