Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

TOYOTA HYBRİD FESTİVALİ

TOYOTA HYBRÄ°D FESTÄ°VALÄ°

Zonguldak’ın EreÄŸli Ä°lçesindeki Toyota Plaza Göktepe’de gerçekleÅŸtirilen “Toyota Hybrid Festivali” sona erdi.


Ören Mahallesi Ä°brahim Ä°zmirli Caddesi’nin EreÄŸli-Zonguldak karayolu üzerindeki Toyota Plaza Göktepe’de, 31 Ocak’ta baÅŸlayan etkinlikte, çeÅŸitli çizgi film kahramanlarının animatörlerce gerçekleÅŸtirilen performansları, çocukların beÄŸenisine sunuldu. Kahramanların çocuklarla eÄŸlenceli saatler geçirdiÄŸi 2 günde, büyükler ise Toyota’nın özellikle “Hybrid” araçlarına ilgi gösterdi, test sürüşü yapma imkanı buldu.
Toyota Göktepe Plaza Müdürü Sezgin TürkoÄŸlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2 günlük etkinlikte bir yandan ’Hybrid’ araçların tanıtımını ve deneme sürüşünü gerçekleÅŸtirdiklerini, diÄŸer yandan da çocuklar için çizgi film kahramanları ile eÄŸlendirdiklerini söyledi. Katılımın yoÄŸun olduÄŸunu belirten  TürkoÄŸlu, şöyle dedi:
“Ãœlke çapındaki Toyota plazalarda yapılan genel bir etkinliÄŸi 2 gündür ilçemizde gerçekleÅŸtirdik. Katılımdan çok memnunuz. Bu sayede tüm hybrid araçlarımızın da test sürüşlerini gerçekleÅŸtirdik. Çocuklarla da eÄŸlenceli vakit geçirildi. Ä°lerleyen dönemlerde çok daha fazla hybrit satışının olacağını düşünüyoruz. Hybrit eÅŸittir Toyota diyoruz.”
2 gün süren festivale katılan ailelerde etkinliği çok beğendiklerini dile getirdiler.

 

TOYOTA HYBRÄ°D FESTÄ°VALÄ°

Zonguldak’ın EreÄŸli Ä°lçesindeki Toyota Plaza Göktepe’de gerçekleÅŸtirilen “Toyota Hybrid Festivali” sona erdi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük1
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo