Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Toplu Sözleşmede imzalar atıldı

Toplu Sözleşmede imzalar atıldı

Alaplı Belediyesi ile Belediye İş Sendikası arasında geçen ay anlaşmayla sonuçlanan toplu sözleşme görüşmelerinde imzalar da atıldı.


Alaplı Belediyesi’nde çalışan 50 işçiyi kapsayan ve iki yıllık imzalanan sözleÅŸmeyle, işçi ücretlerinde birinci yıl için yüzde 14, ikinci yıl için de yine yüzde 14 artış saÄŸlandı. Toplu sözleÅŸmeye, Alaplı Belediyesi adına Belediye BaÅŸkanı Nuri Tekin ve ilgili birim müdürleri, sendika adına da Zonguldak Åžube BaÅŸkanı Tahsin Atayan ve ÅŸube yöneticileri imza attı. 
Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, işçiyi memnun edecek bir sözleşme imzaladıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:
“Ä°mkanlarımızı sonuna kadar zorlayarak, işçimizi de düşünerek ücretlerde tatmin edici bir artış saÄŸladık. Bölgemizdeki belediyeler içerisinde, işçi ücretlerinde en yüksek artışı biz yaptık. İşçimizi memnun ettiÄŸimiz için biz de mutluyuz, işçimiz de mutlu. Alın teri, emek bizim vazgeçilmez deÄŸerlerimiz. Bu deÄŸerlerin karşılığını vermeyi de, sorumluluk olarak kabul ediyoruz. Ä°mzalanan bu sözleÅŸme, belediyemize, işçimize ve ilçemize hayırlı olsun.”
Belediye Ä°ÅŸ Sendikası Zonguldak Åžube BaÅŸkanı Tahsin Atayan da, Belediye BaÅŸkanı Nuri Tekin’e alın teri ve emeÄŸe verdiÄŸi deÄŸerden dolayı teÅŸekkür ederek, “Belediye BaÅŸkanı, sosyal demokrat belediyeciliÄŸin güzel bir örneÄŸini sergiledi. İşçi ücretlerinde, tüm belediyelere örnek gösterdiÄŸimiz güzel bir artış saÄŸladık. İşçilerimize, belediyemize ve sendikamıza hayırlı olsun” dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo