Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

TOPLADIĞI PARALARLA “SEVGİ” ALDI, “SEVİNDİRDݔ…

TOPLADIÄžI PARALARLA “SEVGÄ°” ALDI, “SEVÄ°NDÄ°RDÄ°”…

Karadeniz EreÄŸli’de geçtiÄŸimiz günlerde “çocuklar üşümesin” diye iyilik hareketi baÅŸlatan gazeteci Seyhan Dikay, bağışlar sayesinde edindiÄŸi paralarla satın aldığı giysileri, ihtiyaç sahibi öğrencilere teslim etti.


Alınan bilgiye göre, S Rota Gazetesi Sahibi Dikay, geçtiÄŸimiz ay “Üşüyen minik ayaklarda bir bot, sırtında bir mont ol” diyerek baÅŸlattığı bireysel kampanyanın karşılık bulduÄŸunu söyledi. EdindiÄŸini para ile 60 çocuk için bot ve mont aldığını anlatan Dikay, şöyle dedi:
“Okula giden çocuklarımızın üşümemesi için bu kampanyayı baÅŸlattık. Yardımları, Kaymakamlık izniyle Ä°lçe Milli EÄŸitim Müdürlüğü’nün belirlediÄŸi kiÅŸi ve koÅŸullarda tespit edilen okul idarelerine teslim ettik. Birilerine faydalı olabilmek, insanların ihtiyaçlarını giderebilmek,  bu dünyada kendimizden baÅŸka birçok insanın bulunduÄŸunu görebilmek lazım. 2017-2018 EÄŸitim, Öğretim dönemi yarıyıl tatili bitiminde de okullarımızdaki ihtiyaç sahibi çocuklarımıza ulaşıp, onların gururlarını incitmeden bu hediyelerimizi Okul Müdürlerine teslim ettik. Bot ve montlar bu sayede 60 çocuÄŸumuza teslim edildi. Ä°leriki dönemlerde bu tür kampanya ile daha fazla ihtiyaç sahibi öğrenciye ulaÅŸmayı hedefliyoruz.”
Teşekkür etti
Dikay, kampanya süresince destekte bulunanlara da teşekkür ederek şunları kaydetti:
“BaÅŸta desteklerini esirgemeyen hayırseverlerimize, EreÄŸli Milli EÄŸitim Müdürü Numan Korkmaz’a, okulda girdiÄŸimiz andan itibaren bizi sıcak karşılayan Gazi Ä°lköğretim Okul Müdürü Metin Bozkurt, Dikmen Ä°lkokulu Müdürü Mustafa Atalay ve Müdür Yardımcısı Saliha Sakarya’ya, Köseler Ä°brahim Ä°zmirlioÄŸlu Ä°lkokuluMüdürü Recep Sağır’a, Okul Müdürü Yardımcısı Osman Özatay’a, kampanyamızın daha geniÅŸ kitlelere ulaÅŸmasında desteklerini esirgemeyen Haber Hayat Gazetesi Ä°mtiyaz sahibi DoÄŸan Gönüllü’ye, Hakimiyet Gazetesi Ä°mtiyaz Sahibi Fikri Kapan’a, Önder Gazetesi Sorumlu Müdürü ve Anadolu Ajansı Kdz. EreÄŸli muhabiri Mustafa Kemal BektaÅŸ’a, EreÄŸli Fm Haber Sorumlusu Åžafak Negüzel ile EreÄŸli Fm Ailesine, okullara ulaşımımda yardımcı olan Ahmet Naim Çıladır’a teÅŸekkür ediyorum.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran4
gülücük3
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo