Kdz. Ereğli · 5 Kasım 2026, Perşembe 13° Yağmurlu $ 50,03€ 56,26 Altın 6.562
Son dakika

TETİKER BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ..

Şafak NEGÜZEL Muhabir ·
  • 1.103
  • 0
  • 1 dk

 Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Tetiker, Ereğli Organize Sanayi Bölgesi’nde (EOSB) 2017 yılı sonu itibariyle 2 bin 700 kişinin istihdam edilmesinin hedeflendiğini bildirdi.

Tetiker, ETSO’da düzenlediği basın toplantısında, oda üyelerinin sorunlarının çözümüne katkı sağlamak için çalışma sürdürdüklerini söyledi.

Toplam 56 parselin bulunduğu EOSB’nin yıl içinde faaliyete girecek firmalar ile istihdama önemli katkı sağlayacağını belirten Tetiker, "Ereğli Organize Sanayi Bölgesinde 400 işçi ile başladığımız noktada bugün taşeron işçilerle birlikte bin 500 kişiye ulaştık. Bizler için güzel bir nokta. Toplam 56 parselin bir bölümünde inşaat çalışmaları sürüyor. 2017 yılında da inşaatı tamamlanarak hizmete girecek firmalar ile toplamda 2 bin 700 kişinin istihdam edilmesini hedefliyoruz. O bölgemizde başarı yüzde 100 diyebiliriz." diye konuştu. 

Tetiker, EOSB’nin araç parkını güçlendirdiklerini ve bu araçlarla altyapı hizmeti verdiklerini de sözlerine ekledi.

Bu haberi paylaşınYakınlarınızın da haberi olsun

Bu haber size ne hissettirdi?

3 tepki

Okurların %100'ü bu habere sevindi

Siz ne hissettiniz? Bir tepki seçin.

Sıradaki haber 20 YIL HAPSİ İSTENİYOR!. 20 YIL HAPSİ İSTENİYOR!.Gündem1.381

Yorumlar 0

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
Henüz yorum yokDüşüncelerinizi ilk siz paylaşın.