Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

20 YIL HAPSİ İSTENİYOR!.

20 YIL HAPSÄ° Ä°STENÄ°YOR!.

- Cinsel ve fiziksel şiddete maruz kaldığını iddia eden kadının, eşini tabancayla yaralamasıyla ilgili iddianame tamamlandı
- İddianamede, kadın hakkında 4,5 yıl, eşi hakkında da "eşe karşı nitelikli cinsel saldırı", "eşe karşı eziyet" ve "ruhsatsız silah taşıma" suçlarından 20 yıla kadar hapis cezası istendi

 

Zonguldak’ta cumhuriyet savcısınca hazırlanan iddianamede, kendisine cinsel ve fiziksel ÅŸiddet uyguladığı iddiasıyla eÅŸini yaralayan kadın şüpheliye 4,5 yıl, kocasına da 20 yıla kadar hapis cezası talep edildi.

Karaelmas Mahallesi’nde 1 Eylül’de Hülya A’nın eÅŸi Hakkı A’yı tabancayla yaralamasına iliÅŸkin soruÅŸturma tamamlandı.

1. Ağır Ceza Mahkemesine sunulan iddianamede, Hakkı A’nın, 6 yıllık evliliÄŸi boyunca eÅŸi Hülya A’yı tartakladığı, sokaÄŸa attığı, hakarette bulunduÄŸu, silahla tehdit ettiÄŸi ve zorla iliÅŸkiye girdiÄŸi öne sürüldü. 

Ä°ddianamede, Hülya A. hakkında "eÅŸe karşı silahla yaralama" suçundan 4,5 yıl, Hakkı A. hakkında da "eÅŸe karşı nitelikli cinsel saldırı", "eÅŸe karşı eziyet" ve "ruhsatsız ateÅŸli silahlarla mermileri satın alma, taşıma veya bulundurma" suçlarından 20 yıla kadar hapis cezası istendi. 

Hülya A, 1 Eylül’de tartıştığı eÅŸini evde bulunan tabancayla vurarak kalçası ve bacaklarından yaralamıştı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo