Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

TERSANELER İÇİN GELDİLER

TERSANELER İÇİN GELDİLER

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz EreÄŸli’ye gelen UlaÅŸtırma ve Al Yapı Bakanlığı Tersaneler ve Kıyı Yapıları Genel Müdürü Salim Özpak’ın tersaneler bölgesinde incelemelerde bulunduÄŸu bildirildi.
Edinilen bilgiye göre, Özpak, beraberinde Tersaneler ve Kıyı Yapıları Daire Başkanı Salih Tan ile birlikte geldiği ilçede, tersane sahipleri ile bir araya gelerek, görüş alış verişinde bulundu.
Tersaneler bölgesi, sorunları ve talepleri ile ilgili tersane sahiplerinden bilgi alan Özpak, hazırlayacağı raporu bakanlığa sunacak.
Özpak’ın ziyaretinde, EreÄŸli Ticaret ve Sanayi Odası BaÅŸkanı Arslan KeleÅŸ, UstaoÄŸlu Gemi AÅž. Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Kamil UstaoÄŸlu da hazır bulundu.
Geçtiğimiz günlerde de Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, tersane sahiplerinin daveti üzerine gelerek incelemelerde bulunmuştu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran2
kızgın2
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
yaman yama

26 Ocak 2019 - 17:45

yak kardesim bu millet bu kadar mi saf boyle bir girisimvarda secimi mi bekliyorsunuz varsa imkaniniz acin tersaneleri yaptik istiyoruz deyin alin milleti arkaniza hic yoktan oy istemeye yuzunuz olur artik işçinin emekcinin hakkina girmeyin

Yorum Yazın

Canlı Radyo