Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

TEOG’A UTKU KOLEJİ FARKI!..

TEOG’A UTKU KOLEJÄ° FARKI!..

EreÄŸli Utku EÄŸitim Kurumları’nda, Türkiye genelinde 1 milyondan fazla öğrencinin katılımıyla gerçekleÅŸen Temel EÄŸitimden Ortaöğretime GeçiÅŸ Sınavı’nda (TEOG), tüm soruları doÄŸru yanıtlayarak 700 tam puan alan 3 öğrenci için ’baÅŸarı pastası’ kesildi.

“8. SINIFLARIN TÃœMÃœNÃœ BÄ°RÄ°NCÄ° YAPACAÄžIZ”
Utku Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çataklı, okul binasında düzenlenen toplantıda gazetecilere yaptığı konuşmada, azmetmenin önemine değinerek şunları söyledi:
“Böyle der imkanlarla 3 tane yavrumuzu Türkiye 1. yapmışsak, sanırımı gelecek yıllarda, 8. sınıfların tümünü birinci yapacağız. Azmin önünde hiçbir ÅŸey duramaz. Azmettik, çalıştık, kazandık. Seneye, sosyal tesisimizi açtığımızda bunu hep birlikte göreceÄŸiz, bu baÅŸarılarımız dalga dalga yayılacak.”

“HEPSÄ° BAÅžARILI OLDULAR”
Okul Müdürü Hülya çatıklı ise birincilere verdiği başarı belgesi öncesi yaptığı konuşmada, tüm öğrencilerin başarı elde ettiklerini ifade ederek, şu sözlerle konuştu:

“Birinci TEOG sınavında, 3 öğrencimiz tüm soruları doÄŸru cevaplayarak tam puan aldı. 700 tam puan alan öğrencilerimiz, okulumuzun, ilçemizin ve ilimizin gururu oldular. 8. sınıfların hepsi baÅŸarılı oldular. Ä°nÅŸallah ikinci sınavda daha da baÅŸarılı olacaklar. Onları yetiÅŸtiren deÄŸerli anne ve babalarımızı, deÄŸerli öğretmelerimizi kutluyorum.”

Ä°ÅžTE O 3 ÖĞRENCÄ°…
Sınavda önlerine çıkan 120 soruya da doÄŸru cevap veren öğrencilerden Öğrenci Tulga Yayla, birinci olmaktan dolayı mutluluk yaÅŸadığını belirterek, “arkadaÅŸlarıma, kendilerini çok fazla sıkmadan çalışmalarını tavsiye ediyorum, arkadaÅŸlarımın çalıştıklarını da biliyorum. Biraz daha fazla çalışırlarsa herkes yapabilir” derken öğrenci Razan Ceren Ataman da, çalışmaya devam edip ikinci TEOG’da da bu baÅŸarıyı sürdüreceklerinden emin olduklarını söyledi.
Tam olan diÄŸer örenci Gönül Sandal ise “konunun özünü öğrenmeye yönelik bir çalışma yaptık. Daha sonra bunu sorularla pekiÅŸtirerek çok çalıştık” sözleriyle konuÅŸtu.

PASTA KESÄ°LDÄ°
KonuÅŸmaların ardından üzerinde ’1.’ yazan pasta idareci, öğretmen ve öğrencilerle birlikte kesildi. Kutlama etkinliÄŸine, baÅŸarı elde eden öğrencilerin velileri de katıldı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo