Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

İTFAİYEDEN 33 KİŞİYE YANGIN EĞİTİMİ

İTFAİYEDEN 33 KİŞİYE YANGIN EĞİTİMİ

Kdz. Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, 2015 yılında olduğu gibi 2016 yılında da eğitimlerini hızlı bir şekilde sürdürüyor.

Kdz. EreÄŸli Ä°lçe Toplum SaÄŸlığı Merkezine baÄŸlı olarak çalışan tabip, hemÅŸire, ebe ve diÄŸer çalışanlarından oluÅŸan 33 kiÅŸiye teorik ve uygulamalı olarak Cumhuriyet Halk Evlerindeki Eridak Arama Kurtarma DerneÄŸi’ni eÄŸitim salonunda yangın eÄŸitimleri verildi. 

Verilen eÄŸitimde teorik olarak “Yanma ve yangın bilgisi, yangın sınıfları, yangın nedenleri, acil durum ekiplerinin oluÅŸturulması, yangın söndürme cihazlarının kullanımı, deprem, sel, heyelan ve doÄŸal afetlerle ilgili eÄŸitimler verildi.

Uygulamalı eğitime geçen kursiyerlere, tava içerinde yanan ateş yangın söndürme cihazı ile söndürüldü ve ardından yangın dolabının kullanımı ile ilgili eğitimler verildi.

Önümüzdeki günlerde Toplum Sağlığı Merkezine bağlı olarak çalışan diğer 32 kişilik gruba da eğitim verileceği belirten İtfaiye Müdürü Muhammet Ali Ateş, bu yıl eğitimlerin diğer yıllara göre daha yoğun geçeceğini ifade etti.

Ateş, toplumun her kesimine bu tür eğitimler sayesinde ulaşılarak başa gelebilecek olası felaketlerin bir nebzede olsa önüne geçilebilmesinin hedeflediğini belirtti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo