Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

TELEVİZYONU KAPATTILAR, AİLECEK KİTAP OKUDULAR

TELEVÄ°ZYONU KAPATTILAR, AÄ°LECEK KÄ°TAP OKUDULAR

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz EreÄŸli’de, ilköğretim çağındaki çocukları cep telefonu ve tablet gibi iletiÅŸim araçları bağımlılığından uzak tutmak için “Televizyonu Kapatıyorum Ailemle Kitap Okuyorum” projesi gerçekleÅŸtirildiÄŸi bildirildi.
Alınan bilgiye göre, ilçede Nimet Ä°lkokulu’nda ki yöneticiler, çocuk geliÅŸim uzmanlarının dillerinden düşürmediÄŸi “iletiÅŸim araçlarının çocuk sosyal geliÅŸimine zarar veriyor” yönündeki uyarılarından yola çıkarak proje geliÅŸtirdiler.
Öğrenciler, düzenli olarak saat 8:30 -9:00 arasında ailelerinin tüm fertleri ile birlikte aynı anda kitap okudular. O anlarda tüm elektronik araçlar ise kapalı tutuldu.  Proje sene sonuna kadar devam edecek ve her ay sonunda zinciri bozmadan her gün ailesiyle kitap okuyan öğrencilere yine her ay sonunda hediyeler verilecek.
KONTROLÜ DE SAĞLANDI!
Okul Müdür Yardımcısı Suat Karaarslan, bu projeyi rehberlik yürütme komisyonu üyeleri Deniz Erdem Metin Yücel, Tülay Can, Ceylan AydoÄŸan, Naime Köse ile beraber düzenlediklerini söyledi. Ailelerin ilgi gösterdiÄŸini ifade eden Karaarslan,  ailelerin kitap okuduklarını ispatlamak için her gün öğretmenlerine fotoÄŸraf gönderdiÄŸini bu sayede düzenli olarak kitap okuduklarını kaydetti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran6
gülücük1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
korkmaz Korkmaz

04 Nisan 2019 - 11:58

Tek kelime ile Süper . Başka söze gerek yok. Hâl ortada

Yorum Yazın

Canlı Radyo