14 o C Kdz. Ereğli

TEKRARI BUGÜN SAAT 16:30’DA

Gündem 7 yıl 6 ay 9 gün 3 saat 29 dakika önce 1572

Haberi Paylaşın

Ereğli’de, Yaşam Koçu Ayşegül Savaş Likoğlu, 91.7 frekansından yayın yapan radyomuz Ereğli FM’de katıldığı “Fikri Kapan’la Burada Konuşalım” programında, toplumu yakından ilgilendiren ancak bir çoğumuzun dikkat etmediği detaylara açıklık getirdi.

Gazeteci Fikri Kapan’ın hazırlayıp sunduğu, Gazeteci Doğan Gönüllü’nün de katıldığı programda Likoğlu, yetişkinlerin toplumsal duyarlılığının yetersizliği ve çocukların aile ile eğitim hayatları ile ilgili ’bilinmedikleri’ anlattı.

Kapan ile Gönüllü’nün sorularına açıklıkla yanıtlar veren Likoğlu, 30 Ekim’de Keleşler Park Otel Salonu’nda gerçekleştirilecek, “Etkili İletişim ve Kendine Koçluk” konulu seminerlerin, gelen talepler üzerine ihtiyaçtan kaynaklandığını söyledi.

Ereğli, bölge ve ülkenin içinde bulunduğu ortamın insan üzerindeki etkilerinden de bahseden Ayşegül Savaş Likoğlu, insanların, başkalarının ne yapıp yamadıklarına odaklandıklarını bu sırada kendi özlerine dönmediklerini anlatırken, “Yol almak mı Kurban Olmak mı “başlıklı yazısından alıntılar yaptı.

LİKOĞLU’NUN KATILDIĞI VE HER İNSANIN KENDİNE BİR ŞEYLER ÇIKARACAĞI “FİKRİ KAPAN’LA BURADA KONUŞALIM”IN TEKRARI BUGÜN (20 EKİM) SAAT 16.30’DA YAYINLANACAK.

EN ÇOK OKUNAN

2 gün 8 saat 12 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 9 saat 24 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 3 saat 29 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
4 gün 42 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
3 gün 3 saat 3 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
1 gün 21 saat 18 dakika önce EREĞLİ'DE FECİ KAZA ; AĞIR YARALI !
7 saat 46 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
3 gün 5 saat 25 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
2 gün 1 saat 34 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
5 gün 6 saat 32 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !