Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

TEKRARI BUGÜN SAAT 16:30’DA

TEKRARI BUGÜN SAAT 16:30’DA

Ereğli’de, Yaşam Koçu Ayşegül Savaş Likoğlu, 91.7 frekansından yayın yapan radyomuz Ereğli FM’de katıldığı “Fikri Kapan’la Burada Konuşalım” programında, toplumu yakından ilgilendiren ancak bir çoğumuzun dikkat etmediği detaylara açıklık getirdi.

Gazeteci Fikri Kapan’ın hazırlayıp sunduğu, Gazeteci Doğan Gönüllü’nün de katıldığı programda Likoğlu, yetişkinlerin toplumsal duyarlılığının yetersizliği ve çocukların aile ile eğitim hayatları ile ilgili ’bilinmedikleri’ anlattı.

Kapan ile Gönüllü’nün sorularına açıklıkla yanıtlar veren Likoğlu, 30 Ekim’de Keleşler Park Otel Salonu’nda gerçekleştirilecek, “Etkili İletişim ve Kendine Koçluk” konulu seminerlerin, gelen talepler üzerine ihtiyaçtan kaynaklandığını söyledi.

Ereğli, bölge ve ülkenin içinde bulunduğu ortamın insan üzerindeki etkilerinden de bahseden Ayşegül Savaş Likoğlu, insanların, başkalarının ne yapıp yamadıklarına odaklandıklarını bu sırada kendi özlerine dönmediklerini anlatırken, “Yol almak mı Kurban Olmak mı “başlıklı yazısından alıntılar yaptı.

LİKOĞLU’NUN KATILDIĞI VE HER İNSANIN KENDİNE BİR ŞEYLER ÇIKARACAĞI “FİKRİ KAPAN’LA BURADA KONUŞALIM”IN TEKRARI BUGÜN (20 EKİM) SAAT 16.30’DA YAYINLANACAK.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo