Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

TED Koleji’nden Dünya Rekoru Denemesi!..

TED Koleji’nden Dünya Rekoru Denemesi!..

- TED Koleji’nden Dünya Rekoru Denemesi!..


Uluslararası Oryantiring Federasyonunun (IOF) Dünya Oryantiring Günü olarak ilan ettiÄŸi proje çerçevesinde TED Kdz. EreÄŸli Koleji Vakfı Özel Lisesi’nin Oryantiring Kulübü rekor denemesi yaptı.

TED Koleji’nden gelen açıklama;

24 Mayıs 2017 tarihinde Uluslararası Oryantiring Federasyonunun (IOF) Dünya Oryantiring Günü olarak ilan ettiÄŸi proje çerçevesinde rekor denemesi yapılmıştır. Ä°lklerin okulu olan TED Kdz. EreÄŸli Koleji Vakfı Özel Lisesinin Oryantiring Kulübü, okulumuz coÄŸrafya öğretmeni Selim BAYRAK’ın organizasyonu ve önderliÄŸiyle ERDEMÄ°R Lojmanlar Bölgesinde bu rekor denemesine katkıda bulunmuÅŸtur. Daha önce Ä°stanbul Belgrad Ormanları’nda Ä°stanbul Oryantiring Kulübü iÅŸbirliÄŸiyle çıktıkları oryantiring yolculuÄŸu dünya rekoru denemesine katılarak devam etmektedir.

Yaptığımız bu etkinlikle daha çok sayıda çocuk ve genci bu sporla tanıştırmak, halk içinde farkındalık uyandırmak, yetişkinlere de bu sporu tanıtmak amaçlanmıştır. Öğrencilerimiz hem araziyle mücadele etmiş hem de harita okuyup kısa sürede doğru kararlar vererek hedefleri bulmaya çalışmış; mutlu, gülen yüzlerle bu etkinliği tamamlamıştır.

Bizlere bu imkânları sağlayan Vakfımıza ve okul yönetimimize, ayrıca emeği geçen TED Kdz. Ereğli Oryantiring Kulübüne teşekkür ederiz.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo