Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

UYSAL: “HER ZAMAN YANINIZDAYIZ”

UYSAL: “HER ZAMAN YANINIZDAYIZ”

 

Bir süre önce Kdz. EreÄŸli’deki Amatör Spor Kulüplerinin ihtiyaçlarını tespit eden Kdz. EreÄŸli Belediyesi, bu kapsamda ilçedeki 10 amatör spor kulübüne malzeme yardımında bulundu. Kışla Spor Tesislerinde düzenlenen törende konuÅŸan Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, “Ä°lçemizde amatör sporun geliÅŸmesi için her türlü desteÄŸe hazırım. “dedi.

 

Amatör Spor Kulüplerine malzeme dağıtım töreninde yaptığı konuÅŸmada, Kdz.EreÄŸli Belediyesi olarak sporun yanında olduklarını ifade eden  BaÅŸkan Uysal, “Ben sporu yürekten seven biriyim ve geliÅŸmesi için de elimden gelen her ÅŸeyi yapmaya hazırım” dedi.

EreÄŸli Belediyespor Yönetim Kurulu ve kulüp temsilcilerinin katıldığı törende, amatör spora imkânlar ölçüsünde desteklerin süreceÄŸini belirten Uysal, “ Sezon başında kulüplerimize katılım payları desteÄŸimiz oldu. Ayrıca bizler bu sene alın size forma, top ya da, eÅŸofman demedik. ArkadaÅŸlarımız önce hangi kulübün, hangi malzemeye ihtiyacı olduÄŸunu sizlere sorarak tespit etti. Bugün ise sizlere bu malzemeleri teslim ediyoruz.10 amatör spor kulübüne dağıtılacak olan malzemelere içinde,182 çift krampon, 150 çift eÅŸofman, 45 futbol topu, talep eden 2 takıma 36 çift forma,112 yaÄŸmurluk,7 basket topu bulunuyor. “ifadelerini de kullandı.

BaÅŸkan Uysal, kulüp temsilcilerine malzemelerin dağıtılmasının ardından düzenlenen kokteyl de kulüp temsilcileri ile bir süre sohbet etti. Tüm spor kulüplerinin baÅŸkan ve yöneticileri, amatör spora katkılarından dolayı BaÅŸkan Uysal’a teÅŸekkür etti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo