Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

TARİH VERMEDİ !

TARÄ°H VERMEDÄ° !

Cumhurbaşkanı Erdoğan`ın lokanta ve kafeteryalara ilişkin açıklama yaptı.


CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan,Kabine Toplantısı sonrası açıklama yaptı.

"Korona Virüs sosyal hayatı derinden etkiledi." diyen ErdoÄŸan,1 Marttan itibaren illerin vaka  durumlarına göre okullar açılacak.Köy okullarında yüz yüze eÄŸitim 15 Åžubat'ta baÅŸlayacak." dedi.ErdoÄŸan'ın açıklamasında  kapalı iÅŸyerlerine müjde çıkmadı. ErdoÄŸan , "Vaka durumlarına göre kapalı iÅŸyerlerininaçılması üzerinde   planlama yapılacak" ÅŸeklinde konuÅŸtu.

O AÇIKLAMA;

Bugünkü kabine toplantımızda salgın tedbirlerini yeniden gözden geçirdik. Sahadaki aşı uygulaması belirlenen öncelikler doğrultusunda sürüyor. Koronanın mutasyona uğraması herkes gibi bizim de işimizi zorlaştırıyor. Salgınla mücadelede en kritik hususlardan biri olan yerli aşı çalışmalarını yakından takip ediyoruz.

Bilim insanlarımızın görüşleri yanında milletimizin her kesiminden gelen seslerine kulak veriyoruz.

Köy okullarında 15 Şubat'ta eğitim öğretim başlamasını kararlaştırdık. Vaka artışı yaşanırsa yeniden ara verilebilir. 8 ve 12. sınıflar ile ilkokul ve özel eğitim okullarındaki eğitim-öğretimin 1 Mart'ta başlaması için hazırlıklara başlanacak.

Vaka sayılarındaki iyileşmeye paralel olarak 1 Mart'tan itibaren il bazında eğitim öğretimin kademeli başlaması için çalışmalar yürütülecek.

Vakaların belirli sayısının altına düşmesiyle esnafımıza yönelik kısıtlamaların kademeli gevşetilmesi takvimini başlatmayı planlıyoruz.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
şaşkın1
üzgün1
kızgın1
hayran0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Okullar açılmasın

02 Åžubat 2021 - 09:23

Okullar açılmamalı rnBen çocuğumu leylekler ile almadım rn

Yorum Yazın

Canlı Radyo