Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

O AÇIKLAMAYA TEPKİ !.

O AÇIKLAMAYA TEPKİ !.

Mum ışığında yapılan basın açıklamasına ilişkin ilk yorum Demirtaş`dan geldi.


CHP Zonguldak Milletvekili Ãœnal DemirtaÅŸ'dan mum ışığında basın açıklaması yaparak kar yağışı süresince kötü bir sınav veren  Enerji-Sa’yı eleÅŸtiren Muhtarlar DerneÄŸi BaÅŸkanı Şükrü Kılıç’a "Açıklaman olmamış" cevabı geldi.

DemirtaÅŸ açıklamasında “Muhtarlar DerneÄŸi BaÅŸkanımızın iki çift lafı da “ size daha iyi hizmet getireceÄŸiz” diyerek “ yalan söyleyen” elektrik dağıtım iÅŸlerini özelleÅŸtiren, özelleÅŸtirmeden elde ettikleri paraları yandaÅŸlarıyla israf eden, bu ÅŸekilde elektrik faturalarını üç kata çıkarılmasına ve vatandaşın karanlıkta, doÄŸalgazsız susuz kalmasına yol açan saraydaki CumhurbaÅŸkanı koltuÄŸunda oturan Recep Tayyip ErdoÄŸan ve Ak Parti kadrolarına da söylemesini beklerdim. “ dedi. 

DemirtaÅŸ, “Bu açıklama olmamış, eksik olmuÅŸ, bu açıklama da gerçekler gizlenmiÅŸ. Sanki 19 yıldır memleketi Enerjisa yönetiyor.” Ä°fadelerini de kullandı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük6
üzgün1
kızgın1
hayran0
şaşkın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Burhan yaman

02 Åžubat 2021 - 10:17

Ne o kendi ayiplarinizi unuttunuz da sağa solami saldiriyorsun kiralık eşya gibi zonguldakli seçmeni ayaklar altına alıp nasıl iyi partiye peşkeş gittin sonra da yüzsüz oradan da sepet edildinrnPkk lilarla kol kola nasıl gezersiniz abd den yardım dilenecek kadar devlet adadabindan bi haber sizler ilk önce on gorusuz ve vizyonsuz luguniza utanin

Yorum Yazın

Canlı Radyo