Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Trafik Kurallarını Eğlenerek Öğrendiler...

Trafik Kurallarını Eğlenerek Öğrendiler...

Kdz.EreÄŸli’de faaliyet gösteren Sempati KreÅŸ ve Gündüz Bakımevi, ilçedeki Özdemir AVM’de ’Taşıtlar ve Trafik’ konulu bir etkinlik gerçekleÅŸtirdi.

Kdz.EreÄŸli’de faaliyet gösteren Sempati KreÅŸ ve Gündüz Bakımevi tarafından bünyelerinde eÄŸitim gören 2-6 yaÅŸ arasındaki minikler için ’Taşıtlar ve Trafik’ etkinliÄŸi gerçekleÅŸtirildi. Ä°lçede bulunan Özdemir AVM’de gerçekleÅŸtirilen  ’Taşıtlar ve TrafiÄŸi EÄŸlenerek Öğreniyoruz’ etkinliÄŸinde minikler trafik kurallarını; müzikli dramalar ve trafikle ilgili yarışmalarında aralarında bulunduÄŸu çeÅŸitli aktivitelerle öğrendiler.

Etkinlik hakkında gazetecilere bilgi veren Sempati KreÅŸ ve Gündüz Bakım Evi kurucu müdürü Filiz EroÄŸlu, “biz eÄŸitimciler okul öncesi eÄŸitimde ve yaÅŸamımızda çok önemli bir yer tutan trafik ve kuralları hakkında çocuklarımıza çok erken yaÅŸta bilinçlendirerek, trafik kazaları ve buna benzer üzücü olayların olmasını önlemek amacıyla bu etkinliÄŸi düzenledik. EtkinliÄŸimize destek veren çocuklarımız ve velilerimize, yer tahsis eden Özdemir AVM yönetimine, trafik polisi görevlendiren Emniyet Müdürlüğümüze, doküman desteÄŸi veren Radar Sürücü Kursu’na teÅŸekkür ediyorum.”ifadelerine yer verdi.

KreÅŸ Müdürü EroÄŸlu ve AVM yöneticisi Burcu Arslan’ın pasta kesimiyle baÅŸlayan etkinlikte daha sonra minikler dans gösterisi sergiledi.Ardından Ä°lçe Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan Trafik Polisi Fatih Daldal, trafik ve kuraları hakkında hem miniklere hem de velilerine bilgilendirmede bulundu.Yaklaşık 2 saat süren etkinlik kapsamında ayrıca; müzikli dramalar, trafikle ilgili yarışmalar ve taşıtlar müzesi aktiviteleri gerçekleÅŸtirildi. Trafik kurallarını eÄŸlenerek öğrenen miniklere çeÅŸitli ödüller de verildi.Öte yandan, AVM’ye alışveriÅŸ için gelen ailelerin de çocukları ile birlikte etkinliÄŸe ilgi gösterdiÄŸi görüldü.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo