Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

TAMAM SİZDE BENİMSEMİŞSİN AMA ONLAR DİĞER HAYVANLAR İÇİN!!

TAMAM SİZDE BENİMSEMİŞSİN AMA ONLAR DİĞER HAYVANLAR İÇİN!!

TAMAM SİZDE BENİMSEMİŞSİN AMA ONLAR DİĞER HAYVANLAR İÇİN!!


Düzce’de, şehrin belli noktalarına sokak hayvanları için konulan mama ve su kaplarına atılan çöpler, utançla karşılanıyor. Duyarsız insanların varlığı can sıkıyor.
Edinilen bilgiye göre, Düzce Belediyesi tarafından konuşlandırılan kaplar, çöp kutusu gibi kullanıyor. Kendini bilmezler, aç ya da susuz olabilecekleri düşünülen sokak hayvanlarının haklarına tecavüz ediyor. İnsanların (!) bu duyarsız tavırları ise nefret ile karşılık buluyor.
Konuya ilişkin yazılı açıklamada bulunulan Veteriner İşleri Müdürlüğünden şöyle denildi:
“Kış aylarında aç kalan sokaktaki dostlarımız hem saldırganlaşmakta hem de zor şartlar altında kaçınılmaz sonla karşı karşıya kalabilmektedir. Sokakta yaşayan kedi ve köpeklerin olumsuz koşullardan etkilenmemesi için şehir merkezinde konumlandırdığımız mama ve su kaplarımız bazı duyarsız vatandaşların yanlış kullanımına maruz kalmıştır. Amacı dışında kullanılan mama ve su kaplarının temizliği yapıldığı halde kısa sürede yine çöp ve benzeri maddelerin atıldığı tespit edilmektedir. Değerli vatandaşlarımızın sokak hayvanlarının beslenmesi amacıyla kullanılan bu kapların kullanımına dikkat etmelerini rica eder, duyarlı halkımıza teşekkür ederiz.”

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

kızgın4
gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo