Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Tam bir şifa kaynağı.... Doğal Manda Kaymağı Ereğli’de...

Tam bir ÅŸifa kaynağı.... DoÄŸal Manda Kaymağı EreÄŸli’de...

Kdz. Ereğli ilçesinde inşaat sektöründe büyük projelere imza atan İşadamı İsmail Günay her gün 14 saat çalıştığını ve gün içerisindeki enerjisini manda kaymağına borçlu olduğunu söyledi.

Günay 08.00 ile 22.00 saatleri arasında çalıştığını her sabah bir tatlı kaşığı manda kaymağı ve bal yediğinde gün boyu yorgunluk hissetmediğini söyledi. Günay manda kaymağının kelimenin tam anlamıyla bir şifa kaynağı olduğunu vurguladı.

Karadeniz EreÄŸli ilçesi Ereylin AVM alt giriÅŸine kısa süre önce tamamen doÄŸal tarım ürünlerinden oluÅŸan bir iÅŸ yeri açan Ä°smail Günay, Düzce’de Gölormanı Köyü’nde 780 dönüm arazi üzerine kurulu Taç Tarım’ın yüzde 100 doÄŸal ürünlerini ilçe halkına sunmaktan büyük mutluluk duyduÄŸunu söyledi. 
Taç Tarım EreÄŸli satış maÄŸazasında bulunan bazı ürünlerle ilgili bilgiler veren Ä°smail Günay, özellikle manda kaymağının tam bir ÅŸifa kaynağı olduÄŸunu vurguladı. Günay gazetemize ÅŸu bilgileri verdi; “Ãœrünlerimizi, Düzce’de Gölormanı Köyü’nde 780 dönüm arazi üzerinde doÄŸal ürünler üretimi üzerine kurulmuÅŸ Taç Tarım ÇiftliÄŸinden tedarik ediyoruz. 


Manda Kaymağı tam bir şifa kaynağı
Burada ki satış maÄŸazamızda bulunan ürünlerimizden örneÄŸin Manda kaymağımız yüzde yüz doÄŸaldır. Direk makinelerle sağım yapılıp soÄŸuk hava depolarında dezenfektanlı bir ÅŸekilde üretim yapılıyor. El emeÄŸi göz nuru bir üründür. 
Bu kaymağın faydaları çok fazla. ÖrneÄŸin sabahları aç karna bal ile birlikte tüketildiÄŸinde gün boyu enerji veriyor. Düzenli kullanıldığında gün içerisinde yorgun hissetmezsiniz. 
Yine düzenli kullanımında sperm sayısını artırır ve çocuk isteyenler için çok faydalı. 
BebeÄŸi olan anneler için çok faydalı. BebeÄŸin diÅŸ çıkartması sırasında oluÅŸan sızıyı diÅŸ çıkan yere sürdüğümüzde giderir. Dolayısıyla çocuÄŸun aÄŸrımadan diÅŸi çıkar. 
Bebeklere yedirildiÄŸinde ÅŸiÅŸkinlik ve gazını alıyor. 
İleri yaşlardaki insanlarımızda böbrek, safra, mesane taşlarını eritip vücuttan atılmasını sağlıyor.
GeliÅŸmekte olan ergenlik yaşındaki çocuklarımızın sivilce ve akneleri cilt maskesi gibi yapıldığında bir hafta gibi kısa bir sürede iyileÅŸtiriyor. Yanık izlerini ve ciltteki akneleri tamamen temizliyor. 
Balla birlikte maske yapıldığında vücutta yaÅŸlılık belirtisi olan sarkık noktaları düzeltiyor. 
Mükemmel bir ürün, doÄŸal bir ilaç.  Mesela mide aÄŸrısı olanlar kullandığında, aÄŸrıyı tamamen geçiriyor. 
Şişkinlik Giderici: Süt kaymağı özellikle vücutta oluşan şişkinlikler için ideal bir çözüm yöntemidir. Genellikle kulakta ve ağızda oluşan şişkinler başta olmak üzere vücudun neresinde olursa olsun şişkinlikleri yok eder. Bunun için yapmanız gereken şişkinlik oluşan yere kaymağı kalın bir tabaka şeklinde krem gibi sürmektir. Bu işlemi yaptıktan sonra 20 dakika bekletin ve ılık suyla iyice yıkayın. Düzenli uygulama sayesinde bir haftada inanılmaz sonuçlarla karşılaşacaksınız.

Vücuttaki enzimleri ve kılcal damarları canlandırıyor
Sabahları balla birlikte bir tatlı kaşığı tüketiyorum. Saat 11.00’e kadar kahvaltı yapmıyorum. Benim her gün sabah 08.00 gece 22.00 arası mesaim var ve hiç yorgunluk hissetmiyorum. Ben bu ürünü her kese tavsiye ediyorum. ÇiftliÄŸimizin sahibi Tahsin beyde kendisinin orada doÄŸal ürünlerle tedavi olduÄŸunu söylüyor. Tamamen doÄŸal ürünler.
Hayvanlara fabrikasyon yada kimyasal yem verilmiyor. Gölormanı Köyü’nde konaklama imkanı da var. Ä°steyenler gidip, görsünler. Efteni Gölü’nün hemen kenarında. Ä°nsanlarımız çiftliÄŸi, sağım haneyi, mandaları, tavukları gidip görsünler.

Gerçek köy tavuÄŸu Taç Tarım’da:
Orada 100 dönüm araziye 5 bin tavuk yapılmış. O ortamda yetiÅŸen tavukları biz burada insanlarımıza çok ucuz bir maliyetle sunuyoruz. X firmasında 25 TL’ye satılan tavuÄŸu biz burada 19 TL’ye satıyoruz. Amacımız burada insanlarımızın ayak alışkanlığını, kalıcılığını saÄŸlamak. Tavuklarımız 120 gün ile 150 gün arasıdır. 120 günden sonra kesime girer. Tamamen doÄŸal yemlerle beslenir. SuluÄŸu ve yemliÄŸine varana kadar tamamen aÄŸaçtır. Tarım bakanlığından lisanslı ve izinlidir. Bazı firmalar antibiyotikli tavukları kesimhanelerden alıyor, köy tavuÄŸu diye satıyor. Kesinlikle soÄŸuk zincirle geliyor ve mükemmel bir ürün. Bir kez yiyen hemen komÅŸularına da tavsiye ediyor. En mutlu olduÄŸum taraf buraya Alaplı’dan bile gelenler var. Köy yumurtamızda mükemmel. Yumurta tavuktan çıktıktan sonra dezenfekte edilerek paketleniyor. Ambalajlanarak satışa sunuluyor. Ä°laçsız, antibiyotiksiz, doÄŸal yemlerle beslenen tavuklar. PaketlendiÄŸi ve son tüketim tarihi üzerinde yazılıdır. Ãœrünlerimiz 2 günde bir soÄŸuk zincir ile Düzce’den EreÄŸli’de ki maÄŸazamıza getiriliyor. 

Yüzde 100 doğal Elma Sirkesi kalp krizi riskini azaltıyor
Bu bizim ebil dediÄŸimiz yaban elmasından yapılan bir sirkedir. İçerisinde zerre kadar kimyasal yoktur. 
Kandaki triblastik asit oranı 350’nin üzerine çıktığında kalp krizi riski de yüzde yüz artar. Bu ürün triblastik asiti yerle bir eder, kolesterolü düşürür. Ä°ddia ediyorum, belli insanlarda insülini de bıraktırıyor ve ÅŸekeri de yerle bir ediyor. Sabahları bir su bardağına üç yemek kaşığı kadar koyun. Ãœzerine ılık su ilave edilip aç karna içilirse ÅŸekeri ve kolesterolü yerle bir ediyor. DoÄŸal ve çok iddialı olduÄŸumuz bir ürün. Ä°nsanlarımız bu ürünleri internette araÅŸtırsınlar. Bu yaban elması sirkesidir. Ebil dediÄŸimizi aÅŸsız elma.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo