Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

TALEPLERİ İLETTİ

TALEPLERÄ° Ä°LETTÄ°

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz EreÄŸli’de Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) BaÅŸkanı Arslan KeleÅŸ’in, Türkiye Odalar ve Borsalar BirliÄŸi (TOBB) BaÅŸkanı Rifat HisarcıklıoÄŸlu’ndan, EreÄŸli’ye iliÅŸkin taleplerini revize ettiÄŸi bildirildi.
Oda’dan yapılan yazılı açıklamaya göre KeleÅŸ, geçtiÄŸimiz Åžubat’ta gerçekleÅŸtirilen Ekonomik Åžurası’nda görüştüğü HisarcıklıoÄŸlu’na, EreÄŸli’nin sorunları ve buna iliÅŸkin çözün önerileri içeren dosya ilettiÄŸini hatırlatarak, ÅŸunları kaydetti:
“Kendisinden çözüm noktasında ricacı olduÄŸumuz konular vardı. Bu kez de Ä°lçemiz sorunlarını görüşmek üzere ziyaretimizi gerçekleÅŸtirdik. Ä°lk olarak Karadeniz EreÄŸli Gümrüğü’nün yetkilerinin arttırılarak canlı hayvan, orman ürünleri gibi ticaretimizin geliÅŸmesine katkı saÄŸlayacak iÅŸlemlerin ilçemizde yapılabilmesi talebimizi görüştük. TOBB BaÅŸkanımızın devreye girmesi ile yakın zamanda talebimizin gerçekleÅŸeceÄŸini öğrendik.
Ä°kinci konumuz da; TOBB ve Milli EÄŸitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol ile tüm il merkezlerindeki Endüstri Meslek Liseleri modernizasyonu projesine, Karadeniz EreÄŸli Mesleki ve Teknik Anadolu  Lisemizin de protokole dahil edilmesi talebimiz ile ilgili olarak yaptığımız görüşme de çok olumlu geçti. Talebimiz Rifat baÅŸkanımız tarafından Milli EÄŸitim Bakanlığı’na iletildi.”
KeleÅŸ, Eylül-Ekim 2019’da gerçekleÅŸtirmeyi planladıkları “Ekonominin Yıldızları” ödül törenine davet ettiÄŸi HisarcıklıoÄŸlu’nun,  uzun zamandır ilçeye gelmediÄŸini, bu vesileyle programa ‘seve seve katılacağını’ belirttiÄŸini kaydetti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük7
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo