Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

TAKSİCİLER EYLEM YAPTI...

TAKSÄ°CÄ°LER EYLEM YAPTI...

Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde taksiciler, Bülent Ecevit Ãœniversitesi (BEÃœ) SaÄŸlık Uygulama ve AraÅŸtırma Hastanesi önündeki duraklarının kaldırılması nedeniyle eylem yaptı.

Yaklaşık 120 taksi ÅŸoförü, BEÃœ SaÄŸlık Uygulama ve AraÅŸtırma Hastanesi önüne gelerek duraklarının Ä°l Trafik Komisyonu tarafından alınan karar doÄŸrultusunda 2000’de kendilerine tahsis edilmesine karşın kararın uygulanmadığı iddiasıyla bir süre slogan attı.

Zonguldak Åžoförler ve Otomobilciler Odası BaÅŸkanı Osman Köksal Bahar, burada yaptığı açıklamada, ilçede faaliyet gösteren 5 taksi durağı ile 120 taksi ÅŸoförünün yaklaşık 15 yıldır üniversite hastanesi önünde çalıştıklarını söyledi.

Bir buçuk aydır bu bölgedeki duraklarının üniversite yönetimince iptal edildiÄŸini ancak kendilerine herhangi bir bilgi verilmediÄŸini öne süren Bahar, "Hastane yönetimi tarafından bize gösterilen yerde iki aracımız duruyordu. Yaklaşık 1,5 aydan bu yana araçlarımız dışarıda kalıyor. Komisyon kararı elimizde, biz de buna istinaden hak ve hukukumuzu arıyoruz. Bizim yaptığımız ÅŸimdilik küçük bir eylem. Lütfen bu konuya bir çözüm getirilsin. Biz burada ne yol kapatma ne de hastalarımızı maÄŸdur etme durumundayız. Türkiye’nin her yerinde hastanelerin önlerinde taksi durakları vardır. Bizim derdimiz hizmet etmek" ifadelerini kullandı.

Taksiciler, eylemin ardından dağıldı. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo