Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Takla attı: 2 yaralı

Takla attı: 2 yaralı

‘Sürücü benim’ dedi, polis ‘MOBESE var’ deyince…


Zonguldak’ın EreÄŸli meydana gelen trafik kazasında 2 kiÅŸi yaralandı.

EreÄŸli-Alaplı arası karayolunun Kışla Mahallesi mevkisinde iddiaya göre Tezcan K.’nın kullandığı 67 UF 204 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüje çarparak takla attı. Kazada otomobil içerisinde bulunan Åžeydanur E. (25) ile Bahar K. (22) yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulansla Kdz. EreÄŸli Devlet Hastanesine kaldırılırken, sürücü ise olay yerinde bulunamadı.
Kazadan bir süre sonra olay yerine gelerek sürücünün kendisi olduÄŸunu iddia eden Åž.B. ise kendisini polislere inandıramadı. Trafik polisleri, kendisinin sürücü olduÄŸunu iddia eden Åž.B.’ye otomobilin takla attığını, hiçbir yaralanma görünmediÄŸini söyleyip olay yerini gören MOBESE kameralarının olduÄŸunu söylemesi üzerine sürücü geri adım attı. Polis kendisinin önce sürücü olduÄŸunu söyleyip daha sonra geri adam atan kiÅŸiyi ifadesi için karakola götürdü.
Kdz. EreÄŸli Belediyesi Ä°tfaiye Müdürlüğü ekipleri otomobilde yangın çıkmaması için tedbir aldı. Kaza nedeniyle yolun Alaplı’ya gidiÅŸ istikametinde bir ÅŸerit kapanırken, aracın çekici ile kaldırılmasının ardından yeniden trafiÄŸe açıldı. Kazayı duyup olay yerine gelen yaralıların yakınlarından bazıları baygınlık geçirdi.
Savcılık kaza ile ilgili olarak soruşturma başlattı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran2
şaşkın1
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo