Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ERTUĞRUL " GÜLÜÇ'Ü YENİDEN GERİ ALACAĞIZ "

ERTUĞRUL " GÜLÜÇ'Ü YENİDEN GERİ ALACAĞIZ "

Ertuğrul, Mehmet Göktekin’e vatandaşlardan oy istedi.


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili Op. Dr. Eylem ErtuÄŸ ErtuÄŸrul, Karadeniz EreÄŸli Ä°lçesine baÄŸlı Gülüç Beldesinde, CHP Belediye BaÅŸkan Adayı Mehmet Göktekin’e vatandaÅŸlardan oy istedi.
ErtuÄŸrul, beldedeki pazaryerinde esnaf ve vatandaÅŸ ziyaretlerinde bulunmak üzere geldiÄŸi Gülüç CHP Belde TeÅŸkilatında yaptığı konuÅŸmada, Zonguldak genelindeki CHP’li Belediye baÅŸkanlıklarını koruyacaklarını, üzerine yeni belediyeler ekleyeceklerini söyledi.
Gülüç’te de Mehmet Göktekin ile seçimleri kazanacaklarına emin olduklarını belirten ErtuÄŸrul, şöyle dedi:
“Karadeniz EreÄŸli Bizde kalıyor, Zonguldak’ı alıyoruz, Alaplı da bizim. Gülüç’ü de yeniden geri alacağız. Bu sayede Zonguldak’taki CHP’li Belediye sayılarını artıracağız. Bunun yanı sıra Ankara ve Ä°stanbul’da yeniden kazanacağız. BüyükÅŸehirlerimizden Gülüç Beldemize çok daha fazla destekler saÄŸlayacağız, bundan emin olun.”
Daha sonra; ErtuÄŸrul ve Göktekin, beraberlerinde CHP EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı Ali KocamanoÄŸlu, CHP Ä°l Genel Meclis Ãœyesi Adayı Kenan GündoÄŸdu, CHP Gülüç Belde BaÅŸkanı Ä°hsan Demirkol, Gülüç Belediye Meclis Ãœyesi Adayları, parti yöneticileri BaÅŸkan Adayı Göktekin’in eÅŸi Emine Göktekin ile birlikte beldedeki esnaflara, pazaryerinde esnaf ve vatandaÅŸlara ziyaretlerde bulunan ErtuÄŸrul, Göktekin’e oy istedi.
Gülüç CHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Göktekin de, daha önce gezdiği pazaryerinde söylediği gibi, belediye başkanlığını kazanması halinde Pazaryerinin üzerini kapatarak, esnaf ve vatandaşların kışın olumsuz havalardan, yazın ise aşırı sıcaklardan korunmasını sağlayacaklarını tekrarladı.
CHP grubu, aynı güzergahtaki İYİ Parti ve AK parti seçim bürolarını da ziyaret ederek, buradaki partililer ve vatandaşlarla selamlaştı.
CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğrul, seçim çalışmalarını Kozlu İlçesinde sürdürmek üzere beldeden ayrıldı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
kızgın1
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo