Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

TAKIM İÇİN “67” KAMPANYASI!

TAKIM İÇİN “67” KAMPANYASI!

Karadeniz EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6’ncı Grupta mücadele eden EreÄŸli Belediye spor için kampanya baÅŸlatıldığını bildirdi.


Uysal, EreÄŸli Belediyesi OlaÄŸanüstü Meclis Toplantısı’nda yaptığı konuÅŸmada, takımın ÅŸampiyonluk parolası ile emin adımlarla ilerlediÄŸini söyledi. Takımın bir üst lige çıkması için yardım kampanyası baÅŸlattıklarını anlatan Uysal, şöyle dedi:
"EreÄŸli Belediye Sporumuz ÅŸampiyonluÄŸa doÄŸru gidiyor, Kdz. EreÄŸli Belediye Sporumuz inÅŸallah sezon bitiminde bir üst lige çıkmak ve ÅŸampiyon olmak gibi hedef ve inançla, azimle futbolcularımızdan antrenörlerimize, malzemecilerimizden, kulüpteki tüm çalışanlarımıza kadar, bizler belediye meclis üyelerimiz ile birlikte buna inanmış durumdayız. Bugün itibariyle, halka ve sizlere de yaymak açısından "KAMPANYA67" diye kampanya baÅŸlatıyoruz. Bu konuda gerek meclisimizin gerek STK’ların, gerek Siyasi Partilerimizin, gerekse Ä°ÅŸ adamlarımızın, gerekse VatandaÅŸlarımızın destek vereceÄŸini bekliyoruz."
Uysal, kampanyanın içeriÄŸi ile alakalı ise "iban numarası vereceÄŸiz, sonu 67 ile biten; örneÄŸin 67 lira, 167 lira gibi rakamlarda yardım desteÄŸi bekliyoruz” dedi.
Öte yandan Uysal’ın, kampanyaya bin 67 lira ile katkıda bulunarak destek verdiÄŸi öğrenildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo