15 o C Kdz. Ereğli

SÜRÜCÜ TUTUKLANDI!.

Gündem 7 yıl 11 ay 23 gün 21 saat 28 dakika önce 1621

Haberi Paylaşın

Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı Necip Topuz, otomobiliyle çarptığı kişinin yaşamını yitirmesine neden olduğu öne sürülen sürücünün tutuklandığını bildirdi.

Topuz, yaptığı yazılı açıklamada, 8 Mayısta, Milli Egemenlik Caddesi’nde bir aracın yayaya çarpması sonucu meydana gelen kazada Serkan Sarı’nın yaralanarak Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığını ve müdahaleye rağmen yaşamını yitirdiğini anımsattı.

Olayın ardından Cumhuriyet Başsavcılığı olarak soruşturma başlattıklarını belirten Topuz, "Suçun faili olduğu değerlendirilen M.T., olay günü kolluk birimleri tarafından yakalanarak Cumhuriyet Başsavcılığımızın talimatıyla gözaltına alınmış ve aynı gün tutuklanma talebiyle Zonguldak Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edilmiştir. Şüpheli, "taksirle ölüme neden olma" suçundan tutuklanmıştır." ifadelerini kullandı.

Bu arada güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, Serkan Sarı’nın arkadaşıyla birlikte yürüyerek yolun karşısına geçtiği, Zonguldak Belediyesi 100. Yıl Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin yanında bulunan kaldırımın kenarından yürüdüğü sırada arkadan gelen otomobilin çarptığı yer alıyor.

Kayıtlarda ayrıca, otomobil sürücüsü M.T’nin, Sarı’ya çarptıktan sonra yavaşladığı ve daha sonra olay yerinden kaçtığı, Serkan Sarı’nın yardımına sürücülei ve yoldan geçen vatandaşların koştuğu görülüyor.

Milli Egemenlik Caddesinde M.T’nin kullandığı 67 EC 588 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan Serkan Sarı’ya çarpmış, sağlık ekiplerince Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılan Sarı, yaşamını yitirmişti.

Olaydan sonra kaçan sürücü M.T, gözaltına alınmış ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

7 gün 3 saat 11 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
13 saat 23 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
4 gün 1 saat 24 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 16 saat 17 dakika önce AĞIR YARALI !
1 gün 21 saat 51 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
3 gün 20 saat 52 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
5 gün 2 saat 45 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 11 saat 29 dakika önce EREĞLİ'DEKİ OLAYDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
4 gün 18 dakika önce KAZA ; 2 YARALI
15 saat 59 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !