13 o C Kdz. Ereğli

PİRİ REİS DÜZENLEDİ!.

Gündem 8 yıl 13 gün 14 saat 5 dakika önce 1861

Haberi Paylaşın

Turizm Haftası nedeniyle Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından kutlama programı düzenlendi.

Atatürk Kültür Merkezinde Turizm Haftası dolayısıyla Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından bir kutlama programı gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programın açılış konuşmasını Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü İbrahim Aydın yaptı.

Turizm sektörünün dinamik yapısı ile ülkelerin gelişmesinde ve kalkınmasında itici bir güç olduğunu söyleyen okul müdürü İbrahim Aydın ’’İletişim ve ulaşım sektöründeki hızlı gelişmelerle ülkeler arasındaki mesafeler kısalmış ve turizm milletler arasındaki karşılıklı anlayış, hoşgörü ve diyalogun yerleşmesine önemli katkılarda bulunan sosyal bir olay haline gelmiştir.

Şu gerçeği belirtmeliyiz ki; Turizm gelirlerinden daha fazla pay alabilmek için tüm ülkelerin içerisinde bulunduğu yarışma ortamının, ülkelerin turizmi daha çekici kılacak yeni arayışlara yönelttiğini çok açık bir şekilde görmekteyiz. Türkiye’nin tarihi ve kültürel birikimi, dört mevsimin yaşandığı coğrafi yapısı, farklı doğal güzellikleri, sıcak misafirperver insanlarıyla büyük bir turizm potansiyeline sahip olduğu da bir gerçektir. Devletimizin turizme verdiği değerin en somut ifadesi 15-22 Nisan günleri arasında çeşitli etkinliklerle kutladığımız turizm haftasının kurumsallaşmasıdır.’’ dedi.

Konuşmanın ardından Öğrenciler tarafından hazırlanan konser izleyenler tarafından büyük alkış aldı.Program sonunda ,Turizm Haftası nedeniyle yapılan yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödül verildi. Program ödül töreninin ardından sonra erdi.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

6 gün 20 saat 40 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
6 saat 52 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 18 saat 53 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 9 saat 46 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 14 saat 21 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
1 gün 15 saat 20 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
4 gün 20 saat 14 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
3 gün 17 saat 47 dakika önce KAZA ; 2 YARALI
2 gün 4 saat 58 dakika önce EREĞLİ'DEKİ OLAYDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
4 gün 18 saat 58 dakika önce GÖKTEPE KAVŞAĞINDA KAZA !